Deep Rock Galactic maakt zijn debuut na deelname aan Xbox Game Pass

De Xbox-gameplay-grafiek van deze week heeft een paar verrassingen, met debuutoptredens, opnieuw verschijnen, verdwijningen en de gebruikelijke herschikking om ruimte op en neer te maken op de kaart. We zien ook opnieuw de kracht van Xbox Game Pass, nu Deep Rock Galactic, dat enkele maanden geleden uitkwam, zijn debuut maakt op de 30e na de toevoeging aan de Game Pass-services. Hier is de top 40 Xbox-gameplay-chart voor de week die eindigde op 8 november 2020.

Grafiek samengesteld met gameplay-gegevens van meer dan 2,5 miljoen actieve Xbox-accounts. Kaartinformatie is auteursrechtelijk beschermd TrueGaming-netwerk. Voor details over hoe de grafiek wordt berekend, Klik hier.

Een van de verrassingen van deze week is Watch Dogs: Legion. Aangezien het een van de meest verwachte lanceringen van de tweede helft van 2020 was, hadden we misschien verwacht dat het snel zou stijgen in de gelederen van de kaart, maar Legion is deze week slechts drie plaatsen omhoog gesprongen en landde op de 21e plaats. Dit heeft misschien te maken met de wiebelige lancering van het spel. Sean genoot van het spel, maar ondervond meer dan een paar bugs die het voor hem speelden Watch Dogs: Legion review, en meer game-breaking bugs werden gemeld net voor de lancering. Alleen vandaag is de game De nieuwste patch lijkt ervoor te zorgen dat het spel voor sommige spelers meer dan ooit crasht. Ubisoft heeft bevestigd dat het op de hoogte is van de crashproblemen van de Xbox One en dat het werkt aan een oplossing voor de volgende patch. Denk je dat we Watch Dogs: Legion, zodra deze problemen zijn opgelost, hoger op de kaart zullen zien springen?

READ  Cross-play in- of uitschakelen op Xbox One, Series X, Series S.

Verderop in de lijst zijn de gebruikelijke boosdoeners te vinden in de top tien. Vlak daaronder is Halo: The Master Chief Collection een veld gestegen naar de 14e plaats. Halo 4 komt volgende week naar Halo: The Master Chief Collection op pc, dus het is mogelijk dat we Halo MCC in de top tien zien doorbreken. Red Dead Redemption 2 staat ondertussen nog steeds stabiel op de 16e. De recente updates van Red Dead Online waren niet enorm, maar het lijkt erop Rockstar werkt mogelijk aan een grotere update die zal uitbreiden op een bestaande rol. Dit zou voldoende kunnen zijn om Red Dead 2 hoger op de kaart te krijgen. Sea of ​​Thieves is een plek gezakt naar de 18e plaats, misschien omdat spelers eindigen met de recente Fate of the Damned-update. Sea of ​​Thieves valt echter nooit te ver op onze Xbox Gameplay Chart. De spellen Optimalisatie van de Xbox Series X | S is beschikbaar bij de lancering – met andere woorden, morgen – en dit zou genoeg kunnen zijn om wat meer spelers terug te trekken, waardoor Sea of ​​Thieves nog hoger wordt.

ARK is één veld gestegen en komt binnen op de 24e. De spellen Verbeterde upgrade voor Xbox Series X zal ook morgen, 10 november, aankomen, en dit zou ook een verleiding kunnen zijn voor meer spelers om terug te keren, waardoor ARK weer hoger op de kaart komt te staan. Smite is zeven plaatsen gestegen naar de 25e plaats, terwijl Doom Eternal een even grote daling heeft gemaakt naar de 27e plaats. Assassin’s Creed Odyssey blijft hangen op 28th, en het zal interessant zijn om te zien hoe het gaat nadat Assassin’s Creed Valhalla morgen, 10 november, wordt gelanceerd. Onder Deep Rock Galactic hebben we Aragami: Shadow Edition die zijn debuut maakt op de 33e na zijn opname in de Xbox Games with Gold voor november. Star Wars Battlefront II en Battlefield V zijn beide terug in de hitparade, respectievelijk op de 36e en 39e plaats, terwijl Minecraft Dungeons bijna uit de top 40 is gevallen.

READ  Xbox Series X Update biedt nieuwe functies, verbeteringen

Met Deep Rock Galactic en Aragami: Shadow Edition als de nieuwe verschijningen van deze week, en Star Wars Battlefront II en Battlefield V als onze terugkeer, bevat de chart van deze week vier verdwijningen om rekening mee te houden. State of Decay 2: Juggernaut Edition en Warframe zijn beide van de kaart gevallen nadat ze vorige week weer lid waren geworden, terwijl Minecraft (Win 10) en The Division 2 ook uit de top 40 zijn gevallen. Vooruitkijkend komt er nog veel aan dat zou onze Xbox Gameplay Chart kunnen opschudden. De grafiek van deze week was de laatste voor de lancering van de Xbox Series X en Xbox Series S: er komt morgen Assassin’s Creed Valhalla uit – je kunt onze Assassin’s Creed Valhalla: eerste indrukken voor meer – samen met Yakuza: Like a Dragon, waarvoor je Luke’s kunt lezen Yakuza: Like a Dragon (Xbox Series X) recensie, en The Falconeer, die Sean in zijn The Falconeer (Xbox Series X) recensie. Later in de week is er Call of Duty Black Ops: Cold War en Kingdom Hearts: Melody of Memory (waarover Luke ook schreef in zijn Kingdom Hearts: Melody of Memory hands-on preview) samen met tal van andere titels. Morgen, 10 november, ziet ook EA Play wordt lid van Xbox Game Pass, wat betekent dat degenen met een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement toegang hebben tot de volledige EA Play-bibliotheek. Star Wars Jedi: Fallen Order voegt zich bij EA Play en Xbox Game Pass op dezelfde dag. Al met al kan de grafiek van volgende week er heel anders uitzien. Wat verwacht je te zien in de volgende top tien? Laat het ons weten in de comments!

READ  Xbox brengt emmerhoed, handdoek en rugzak uit in Australië en Nieuw-Zeeland
Written By
More from Vanessa Hale

Halo: MCC Senior Producer onthult meer over de update van de volgende generatie

Eerder in oktober bevestigden Microsoft en 343 de next-gen-versie van Halo: The...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *