Destiny 2, Tetris Effect Connected en EA Play leiden een drukke maand voor Xbox Game Pass • Eurogamer.net

Xbox Series X / S bevindt zich misschien op snuffelafstand, maar dat betekent niet dat Microsoft deze maand Xbox Game Pass verwaarloost, met abonnees waarvan nu is bevestigd dat ze in november Destiny 2, Halo 4 en Tetris Effect Connected krijgen, afhankelijk van op hun platform naar keuze.

Gears of War’s turn-based strategie spin-off Gears Tactics is vandaag beschikbaar op Games Pass voor console en Android, en morgen, 10 november, is het bijzonder druk.

Niet alleen barst de Xbox Series X / S eindelijk los in het wild, Destiny 2: Beyond Light en pretparksim Planet Coaster: Console Edition voegt zich bij Game Pass voor Android en console, terwijl Tetris Effect: Connected, een multiplayer-uitbreiding van Eurogamer’s 2018-wedstrijd van het jaar, brengt zijn meesterlijke geluids- en lichtshow naar console en pc.

Deze inhoud wordt gehost op een extern platform, dat deze alleen weergeeft als u targeting cookies accepteert. Schakel cookies in om te bekijken.

Tetris-effect: verbonden gameplay diepe duik.

Morgen, 10 november, is ook het debuut van EA Play op Xbox Game Pass Ultimate; het zal in eerste instantie beschikbaar zijn voor consolespelers, maar pc-abonnees kunnen iets later, vanaf 15 december, meedoen aan de actie. Microsoft merkt op dat een kleine selectie van EA-titels vanaf morgen via cloudgaming op Android-apparaten kan worden afgespeeld – Dragon Age: Inquisition, Madden NFL 20, Mass Effect: Andromeda, Mirror’s Edge Catalyst, Plants vs.Zombies Garden Warfare 2, De Sims 4, en Unravel 2 – en er komen er in de loop van de tijd meer bij.

Xbox Game Pass wordt op 12 november verder uitgebreid met Final Fantasy 8 Remastered (console en pc) procedureel gegenereerde malafide platformgame Gonner2 (Android) en Streets of Rogue (pc), die de ontwikkelaar beschrijft als “Nuclear Throne meets Deus Ex “.

READ  Intel investeert $ 253 miljoen in de digitale eenheid van Reliance

Halo 4 voltooit de Master Chief Collection op pc twee dagen later, op 17 november, en Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition – inclusief de uitbreidingspakketten Scorched Earth, Aberration en Extinction – komt op dezelfde dag naar Android, console en pc.

Tot slot, als afsluiting van de maand op 19 november, zijn sci-fi-strategie RPG Star Renegades op Android en console, en retro-geïnspireerde beat-’em-up River City Girls, die beschikbaar zal zijn op Android, console en Pc. En samenvattend:

9th November

 • Gears Tactics (Android en console)

10 november

 • Destiny 2: Beyond Light (Android en console)
 • Planet Coaster: Console Edition (Android en console)
 • Tetris-effect: verbonden (console en pc)

12 november

 • Final Fantasy 8 Remastered (console en pc)
 • Gonner2 (Android)
 • Streets of Rogue (pc)

17 november

 • Ark: Survival Evolved: Explorer’s Edition (Android, console en pc)
 • Halo MCC: Halo 4 (pc)

19 november

 • River City Girls (Android, console en pc)
 • Star Renegades (Android en console

More from Madison Garrett

Serveruitval, planning, patch-opmerkingen, vertragingen en meer

WoW Shadowlands nadert snel zijn wekelijkse reset – wat grote dingen betekent...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *