Deezer op Apple Watch met offline luisteren: luister zonder iPhone

Apple Watch werkt met Apple Music, maar ook andere muziekdiensten kunnen gebruik maken van de mogelijkheden van het horloge. Spotify werkt met Apple Watch, maar de mogelijkheden zijn daar nog beperkt. Je kunt er bijvoorbeeld geen muziek offline op opslaan, terwijl je dat wel kunt met Apple Music. Vanaf vandaag is er nog een service toegevoegd die deze functionaliteit ondersteunt. De Deezer-app op Apple Watch werkt nu met offline muziek.

Deezer voor Apple Watch met offline muziek

Deezer heeft al een tijdje een Apple Watch-app, maar deze is nu volledig vernieuwd. De nieuwste versie bevat een nieuw menu waarmee u nummers en afspeellijsten rechtstreeks van Apple Watch kunt downloaden, zodat u ze op Apple Watch naar de offlinemodus kunt overbrengen. Dit is vooral handig als je gaat trainen met bijvoorbeeld een Apple Watch, waardoor je niet per se een iPhone mee hoeft te nemen. Het enige wat je nodig hebt, is een set draadloze oordopjes of draadloze koptelefoons.

Om muziek offline op Apple Watch op te slaan, heb je een betaald abonnement op Deezer nodig. Met een betaald lidmaatschap, dat beschikbaar is vanaf 9,99 € per maand, kun je zowel zonder advertenties als offline muziek luisteren. Als u een gratis abonnee bent, kunt u helaas geen offline muziek opslaan op Apple Watch.

Gratis luisteraars kunnen profiteren van het herontwerp van de Apple Watch-app. U kunt in willekeurige modus luisteren en de wachtrij vanaf uw pols bekijken. Bovendien heeft Deezer de iPhone-app verbeterd met een nieuw audio-uitvoermenu. U kunt instellingen aanpassen voor geluid, equalizer en aangesloten apparaten.

READ  bereid je Mac optimaal voor met deze 4 tips

Deezer heeft onlangs ondersteuning voor HomePod toegevoegd. Met de toevoeging van offline muziek op de Apple Watch ondersteunt de streamingdienst twee functies waar Spotify nog aan ontbreekt.

More from Madison Garrett

gebruik van de Belgische corona-app valt tegen

Update 22 december 2020: Met behulp van de Belgische app Coronalert valt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *