“Degene die deze *** heeft bereikt, moet worden uitgezet”

Engelen – Toen de Dallas Mavericks als zevende gezaaid zat, Plotseling Luca Doncic En de Mark Cuban klaagde over het matchplay (Hoewel de Cubaan al maanden eerder op hen had gestemd.) Daarvoor, Diamant groen Hij zei dat zijn spelletjes hem niet motiveren Het werd ook duidelijk dat krijgers voor die spellen waren bestemd.

Met hen Lelijk verlies voor de Raptors op zondag, De Lakers bevinden zich in een gelijkspel met drie zaden 5/6/7 in het Westen (met de Mavericks en Trail Blazers). Lakers die in het spel vallen is een reële mogelijkheid, en plotseling, LeBron James gaf daar zijn mening over de wedstrijd.

LeBron zei: “Wie dit lot begaat, moet worden uitgezet.”

Het is verbazingwekkend hoe als een team eenmaal wordt gedwongen om in die spellen te spelen, ze ze haten.

Deze spellen gaan ook nergens heen. het is een Hoogstwaarschijnlijk zal de competitie het permanent maken.

De gameplay is eenvoudig: aan het einde van het reguliere seizoen spelen de nr. 7 en 8 geplaatste spelers één wedstrijd, waarbij de winnaar doorgaat naar de traditionele play-offs als de geplaatste zevende. Dan worden de winnaars nummer 9 en 10 gespeeld, en de verliezer verlaat dit spel en doet mee aan de loterij. Ten slotte spelen de verliezer in het 7/8 spel en de winnaar in het 9/10 spel samen in een enkel eliminatiespel, de winnaar wordt de geplaatste achtste en de verliezer keert naar huis terug.

De druk om het zesde zaad te pakken te krijgen om te voorkomen dat ze in wedstrijden spelen, en de druk van late-stage teams zoals Washington (in het oosten) om de top 10 te bereiken en zichzelf een kans te geven die betekenis en drama toevoegde aan late wedstrijden. – Dat is precies wat de competitie wilde.

READ  Red Dead Online-lobby's zijn nu bijna dood, zeggen fans

Traditioneel niet veel drama, en laat in het NBA-seizoen niet veel te zien. Deze drievoudige band vandaag tussen de Lakers, de Mavericks en de Trailblazers? Voorheen waren het allemaal sloten om in de play-offs te spelen en de enige vraag was de rating en rivaliteit. Nu vechten deze teams om te voorkomen dat ze in wedstrijden spelen – dat geeft betekenis aan wedstrijden aan het einde van het seizoen. Teams kunnen niet zonder gevolgen op hun sterren zitten. Dit is precies wat de NBA wilde.

Sorry LeBron, niemand wordt uit het spelen van games geschopt. Iemand zou in ieder geval een bonus krijgen.

Bekijk meer over de Lakers

De “gescheiden” Lakers vielen op de Raptors, LeBron verliet de wedstrijd met … LeBron: Ik denk niet dat ik ooit terug zal gaan naar 100% in mijn carrière Kijk hoe LeBron de winnende hattrick mist en de koningen terugkeren met een verrassende overwinning

LeBron bij Play-in Games: “Degene die deze game heeft bedacht, moet worden ontslagen” Oorspronkelijk verschenen NBCSports.com

More from Madison Garrett

Xbox Game Pass krijgt op 10 november EA Play-games

Abonnees van Xbox Game Pass Ultimate krijgen net op tijd toegang tot...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *