Office-documenten worden binnenkort in Edge-browser geopend

Edge Browser is inderdaad een veelzijdige PDF-lezer, maar vreemd genoeg kun je er geen Word-document in openen. Dit lijkt te gaan veranderen, aangezien Microsoft de optie test om Office-bestanden in Edge te lezen.

De site ontdekte dat Techdows In een recente ontwikkelaarsversie van Edge, die nog niet beschikbaar is voor gewone gebruikers. Deze functie heet Office Viewer en is te vinden in het menu met browserinstellingen onder Downloadopties. “Door dit in te schakelen, worden Office-documenten in de browser geopend in plaats van ze te downloaden”, luidt de bijbehorende beschrijving.

Blijf in de browser

U kunt waarschijnlijk geen Office-documenten via dit pad bewerken, daarvoor heeft u nog steeds het Office-programma op uw computer nodig. Hetzelfde geldt voor reeds gedownloade Word-bestanden, Powerpoint-presentaties en Excel-spreadsheets. Het primaire doel lijkt dus te zijn om bijvoorbeeld snel in een e-mailbijlage te kijken, zonder dat er extra software hoeft te worden geïnstalleerd.

Eenmaal geopend in Edge, kunt u het bestand nog steeds downloaden voor lokaal gebruik. Naast het verplaatsen van een kopie naar OneDrive is het afdrukken van het document ook een optie. Het is nog niet bekend wanneer de baan breder beschikbaar komt. Lees hier meer over het bewerken van PDF-bestanden in Edge.


Reacties worden buiten het onderwerp verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Opmerkingen over typefouten, opmerkingen en andere vragen met betrekking tot de site kunnen per e-mail naar de sitebeheerder worden gestuurd.Lees ook

Beoordeling: Xiaomi Mi 11

Beoordeling: Xiaomi Mi 11

READ  De beste berichten van luisteraars: de lagen in Bart's Classic Track en Eddie van Halen - Nieuwsbericht
More from Madison Garrett

Amazon-deal geeft de beste goedkope gamingheadset korting tot $ 30

Ars Technica De Dealmaster van vandaag wordt bekroond door een mooie korting...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *