Dell heeft een Xbox-game-achtige bibliotheek

voorafgaand aan CES 2022Dell gaf ons een blik op Concept Nyx, een essentiële manier om je games op één plek te organiseren, toegankelijk op meerdere apparaten.

Dus, vraag je naar de Dell-merk Game Pass? kort antwoord? Nogal. Het Nyx-concept is meer dan een catalogus van Allemaal van je spellen. Game Pass, maar niet exclusief en beter.

Volgens Dave Zavelson van Dell is Concept Nyx de visie van het bedrijf op een futuristische game-ervaring.

“Het is een oplossing waarmee meerdere gamers thuis toegang hebben tot hun volledige gamebibliotheek op een manier die ze kunnen gebruiken via verschillende apparaten in huis”, zei hij tijdens een persconferentie.

“We stellen de game-ervaring in staat om je gamesessie, je game-ervaring van je pc-game, naar vrijwel elk apparaat in huis te brengen en dat met je mee te nemen, terwijl je van apparaat naar apparaat gaat.”

In een blogpost geschreven door Glenn Robson CTO Customer Solutions bij Dell, beschrijft het bedrijf Concept Nyx als “mogelijk een van de grootste uitdagingen in pc-gaming op te lossen” en is “volledig spelveranderend”.

“Hoe je thuisgamers tegelijkertijd eenvoudig toegang kunt geven tot hun volledige gamebibliotheek en op elk apparaat kunt spelen, zelfs als ze tijdens het spelen van scherm willen veranderen. Het is een moeilijke taak, maar Alienware haast zich naar een oplossing.”

Een Dell/Alienware-catalogus, maar het lijkt erop dat Dell niet van plan is om op de exclusiviteitsknop te drukken (in ieder geval nog).

Tijdens de Q&A werd Zavelson specifiek gevraagd naar interoperabiliteit, d.w.z. waar ik een game in de Epic Store heb en jij dezelfde game op Steam. Dit was zijn reactie:

READ  Xbox Games aangekondigd met gratis games Gold voor november 2021

“We proberen de game-ervaring te standaardiseren en een aantal van de complexiteiten weg te nemen die nodig zijn om te weten in welke markten mensen games hebben gekocht en waar ze de game hebben gekocht … We hebben al deze aspecten bij elkaar gebracht.”

Dus waar je de game ook hebt gekocht, Concept Nyx zou je moeten bieden Allemaal je spellen.

Je ziet je volledige gamebibliotheek, geen subset, zei Zavelson bij Concept Nyx, “ongeacht in welke gamewinkels je het koopt.” Ze worden alleen samen samengesteld en aan u gepresenteerd.

“Als je nadenkt over je media-inhoud en de manier waarop we tegenwoordig allemaal gewend zijn om media te gebruiken, je muziek, je video’s – je hebt er toegang toe op je telefoon, in je auto, op je tv. Waarom zouden games anders moeten zijn? Waarom kunnen we geen toegang hebben tot onze gamebibliotheek op dezelfde manier als we onze media-inhoud gebruiken?”

Sprekende gebruikersinterface, dezelfde interface wordt op elk apparaat gedeeld. En als je een spel in je woonkamer parkeert, kun je het in je slaapkamer ophalen. Of, zoals Zafelson deelde tijdens de persconferentie, als hij vastzit in de kelder CyberpunkConcept Nyx laat hem naar zijn zoon boven schreeuwen en de console aan de jongen doorgeven om hem door het level te krijgen. Dit is het deel waarvoor ik hier ben.

Het is duidelijk dat dit allemaal op Windows is gebaseerd, maar Zavelson sloot niet uit dat de functie naar “zoveel besturingssystemen als we een zeer lichtgewicht web-app kunnen gebruiken in termen van een smart device of smart TV, en dat zou de wens zijn”.

READ  Resident Evil Outrage Releasedatum: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch
Written By
More from Vanessa Hale
TASOACHI: Behind the Twilight-release voor PS4 en Switch op 28 april, Xbox One-release geannuleerd
Uitgever PLAYISM en ontwikkelaar Orbital Express brengen een 3D-avonturenspel uit Tasumashi: Achter...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *