Hoe speel je Resident Evil 2 Remake gratis in VR

2019’s Resident Evil 2 Nieuwe editie was geweldig, een combinatie van actie van derden en gevechten van bewoner 4, met zorgen en visuals Resident Evil 7. Maar nu, dankzij de coole fan-mod, kun je deze survival-horror-gloed opnieuw beleven in virtual reality, die er erg spannend en eng uitziet.

Zoals ik het voor het eerst zag Bezig met laden In augustus 2021, dit is een VR-mod voor RE2 / RE3 Hij heeft veel VR-enthousiastelingen die al enkele maanden reclame maken. En nu hebben ze allebei een mod voor RE2 En RE3 geüpload naar githubIedereen die een exemplaar van het survival-horrorspel bezit, op een geheel nieuwe manier in Raccoon City laten springen.

Lees verder: 14 horrorspellen die je nu kunt spelen op Xbox Game Pass

De reden waarom zoveel VR-fans enthousiast werden over deze mod, is te wijten aan de enorme hoeveelheid werk die de maker van de mod heeft gedaan, Gebedin het project geplaatst. Wapens, zoals een mes, hebben een volledige 3D-botsing, waardoor spelers met natuurlijke bewegingen kunnen slingeren en vijanden kunnen steken. De mod ondersteunt ook bewegingsbesturing volledig, zodat je zombies snel kunt uitschakelen of in uiterste angst kunt vertrekken als een likje van een donkere schaduw je verrast dat je niet hebt gecontroleerd.

In de modus kunnen spelers ook alle bestanden bekijken RE2 En RE3’s Volledige 3D-scènes, hoe dan ook Bezig met laden Waarschuwen Dit kan sommige scènes breken waarin je dingen kunt zien die nooit bedoeld waren om gezien te worden.

De kwaliteit van deze VR-modus is nog indrukwekkender als je eraan denkt om opnieuw te maken Resident Evil 2 En 3 Het waren third-person shooter-games, dus het toevoegen van realtime actietrucs vanuit een first-person perspectiefTrollen in het spel is niet eenvoudig. Hij slaagde er echter op briljante wijze in om te bidden op basis van: Bewerk screenshots gedeeld door Leadergamer1.

Met deze aanpassingen en kosten Resident Evil 4 De Occulus Quest 2-poort werd vorig jaar uitgebracht, naast de mogelijkheid om te spelen RE7 Met PSVR kun je een groot deel van de bestanden afspelen vampier Franchise In virtuele realiteit. (Als je dapper genoeg bent).

Nu wacht ik gewoon tot Capcom VR-ondersteuning toevoegt aan Resident Evil Village. En om PC VR-ondersteuning naar RE7, heel.

READ  Nieuwe Mass Effect Legendary Edition-mods arriveren
More from Madison Garrett
dit was dinsdag 29 september 2020
Wat gebeurde er op dinsdag 29 september 2020 in het Apple-veld? We...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *