Demo fietsers gezocht van Doortraproute over Wieringen

Holland Krone – Team Sportservice nodigt alle enthousiastelingen uit om de eerste Doortrap boven Wieringen te testen. Hoe kunnen mensen helpen? “Ga de weg op en vertel ons wat goed, minder goed of misschien slecht is. Je helpt ons – en jezelf – een beetje meer in onze missie: veilig rijden tot je 100e”, zegt Frick de Cort van Team Sportservice.

De Kort woont in Wieringen. “Ons eiland is een prachtig, glooiend gebied dat bij uitstek geschikt is voor fietsers. Maar een fietspad zou pas de titel Doortraproute hebben als het grondig doorgelicht werd door onze doelgroep: 55-plussers die graag fietsen. Daarom hebben we hun mening nodig Zo maken we de Doortraproute mooier, leuker en vooral: veiliger.”


Stoelen en gevaarlijke situaties

De lengte van de weg is ongeveer 25 kilometer. De wegenkaart bevat ook zitplaatsen voor opladen en gevaarlijke situaties. “Maar het is natuurlijk mogelijk dat fietsers andere onveilige plekken tegenkomen. Dat horen we graag, want trappen gaat in de basis over veilig fietsen. En dat voor zo lang mogelijk”, zegt de buurtsportcoach.

Download de weg

Roadmap en beschrijving ook downloaden Via de website van Teamsportservice. Deze is te downloaden. Het enquêteformulier vindt u ook op deze pagina. meer weten? Neem contact op met Freek de Kort via [email protected] of bel met het kantoor: 0224-214774.

READ  Top 5 Android-apps en -games van de week (versie 51 2021)
More from Madison Garrett
GTA 6 is dit jaar onwaarschijnlijk, aangezien Take-Two Plans 21 een game is die tussen nu en maart wordt uitgebracht
Bijwerken: Onmiddellijk nadat dit artikel was gepubliceerd, nam Take-Two contact op om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *