Zelda: Twilight Princess HD Dev zal ‘het geweldig vinden’ om de game over te zetten

Zelda: Twilight Princess HD Dev zal ‘het geweldig vinden’ om de game over te zetten
Foto: Nintendo

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 Het wordt dit jaar niet gelanceerd op de Nintendo Switch, en het laat Zelda-fans niets om echt naar uit te kijken in 2022. Een gerucht gaat Wind Wicker En Twilight Prinses Jij gaat deze ruimte vullen.

Interessant is dat als ze op Switch werden uitgebracht, Tantalus – het team dat oorspronkelijk met Nintendo werkte aan de Twilight Princess HD voor Wii U – zogenaamd niet werd gevraagd. In een nieuwe aflevering van Scherven van silicium PodcastTantalus CEO Tom Crago werd gevraagd of Nintendo contact heeft opgenomen met de in Australië gevestigde ontwikkelaar over de Twilight Princess HD voor Switch.

Dit is wat hij zei, volgens Nintendo Everything:

“Nee, en kijk, dat doen we natuurlijk graag [Zelda: Twilight Princess HD]Maar dat was geen prioriteit voor Nintendo — of in ieder geval niet in de gesprekken die ze met ons hadden.

“De manier waarop je met onze vrienden werkt, is dat we elke kans aangrijpen die we kunnen om aan een van hun titels te werken. Er is een constante dialoog tussen onze twee bedrijven. Er is vaak wat tijd tussen de titels en er kunnen andere ideeën opkomen, maar voor het geval dat Skyward Sword enige tijd verstreek en toen kwam de e-mail: “Ben je geïnteresseerd om na te denken over het gebruik van het Skyward Sword op de Switch?” Het antwoord is natuurlijk: “Ja, we zal.” Dan raken we in gesprek met Nintendo over hoe het eruit zou kunnen zien, en uiteindelijk gingen we aan de slag. Dus het was in veel opzichten vergelijkbaar wat betreft hoe de Twilight Princess (op Wii U) eruit zag.”

Zoals vermeld in deze uitwisseling, werkte Tantalus onlangs aan een Switch-versie van The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.

READ  Sonic Colors: Ultimate heeft een nieuwe "Celebration" -update op Switch ontvangen

Als Tantalus al aan een project als Twilight Princess HD voor Switch werkt, zal hij dat in een discussie als deze niet per se kunnen bevestigen. En onthoud, als Nintendo besluit om dat specifieke spel opnieuw uit te brengen, hoef je geen contact op te nemen met het bedrijf dat de Wii U-versie heeft verplaatst.

Eerder deze maand ging het gerucht dat Nintendo ergens dit jaar een dual pack zou uitbrengen met zowel de Wind Waker als de Twilight Princess:

Wat denk je? Zullen we ergens dit jaar een Twilight Princess HD en misschien zelfs een Wind Waker zien om de kloof te overbruggen? Laat hieronder je eigen gedachten achter.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *