Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan is officieel bevestigd voor PS5, Xbox Series, Xbox One en pc

CyberConnect2 is eigendom van uitgever Aniplex en ontwikkelaar Borst Nieuwe info en screenshots voor Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan, Bevestigt officieel de lancering van Battle Action op PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One en pc naast de aanvankelijk aangekondigde PlayStation 4-release in 2021 in Japan.

Lekken van de nieuwste release van Weekly Jump bevestigden de meeste van deze extra platforms Eerder deze week, Maar er werd geen melding gemaakt van de Xbox-serie.

Hier zijn de laatste details, via Aniplex:

Bij Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami KeppuutanJe kunt een verhaal opnieuw beleven Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime in “Solo Play Mode” en vecht terwijl personages verschijnen in de anime in “Versus Mode”. In de Versus-modus, die zowel offline als online kan worden gespeeld, kunnen spelers genieten van opwindende gevechten met twee personen met eenvoudige bediening en elke combinatie van personages die in de tekenfilm voorkomen, waaronder Tanjiro Kamado, Nezuko Kamado en meer.

Bovendien, Ufotable, de studio die produceerde Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba anime, die een nieuwe hoofdvisual voor de game heeft gemaakt.

Bezoek de officiële website Hier. Volg het spel op Twitter Sluit een tweet in.

Bekijk screenshots in de galerij.

Commentaar benadering

We verwelkomen en moedigen opmerkingen over Gematsu aan. We vragen u echter wel een aantal eenvoudige richtlijnen te volgen:

  • Lees het volledige artikel Alvorens commentaar te geven.
  • Blijf bij het onderwerp.
  • Er zijn geen opmerkingen van de auto, Inclusief phishing, baiting of het plaatsen van berichten.
  • Weet wanneer je geen commentaar moet geven. Als je niet om een ​​onderwerp geeft, geef dan geen commentaar.
  • Er zijn geen beledigende opmerkingen. Dit omvat aanstootgevende, bedreigende, pornografische, misleidende of lasterlijke inhoud / taal, evenals openbare intimidatie en individuele aanvallen.
  • Smeek niet port.
  • Geen console-oorlogen.
  • Gebruik spoilertags Bij het plaatsen van verwende of NSFW-inhoud (alleen niet-naaktheid). Bijvoorbeeld: Will is Leomon. Bepaal het onderwerp van de inhoud buiten de bederf-tags.
  • Wees respectvol voor andere commentatoren. Je hoeft niet met elkaar overweg te kunnen, maar je moet wel beleefd overleggen. Als je merkt dat een commentator deze eenvoudige etiquette niet volgt, ga dan niet verder met het gesprek, maar meld het gewoon.

Gematsu behoudt zich het recht voor om opmerkingen zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen of te verwijderen. Dit opschortingsbeleid kan op elk moment worden gewijzigd.

READ  Geannuleerde retro game Zelda met in de hoofdrol Sheik Surfaces bij Nintendo Gigaleak
Written By
More from Aubrey Mason
The Any other business: welke game was onbedoeld eng?
We werken nog steeds richting Halloween en in deze periode spelen we...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *