‘A Raksha Bandhan without you’: Sushant Singh Rajput’s zus Neetu Singh schrijft ontroerende brief aan broer over Rakhi

Raksha Bandhan sushant sister rani di

Sushant’s zus Rani didi schreef het gedicht ter herinnering aan haar broer ter gelegenheid van Raksha Bandhan.Twitter

Op Raksha Bandhan schreef Sushant Singh Rajputs oudste zus Neetu Singh, die thuis ook bekend staat als Rani didi, een emotionele brief voor de overleden acteur. De zus van Sushant schreef het gedicht in het Hindi om haar broer te herdenken ter gelegenheid van Raksha Bandhan.

Herinnerend aan broer Sushant Singh Rajput, schreef zijn zus:

Gulshan [Sushant’s nickname], mijn baby, vandaag is jouw dag. Vandaag is onze dag – Raksha Bandhan.

Vandaag, voor het eerst in 35 jaar, is de puja thali klaar, de lamp brandt, maar alleen de persoon voor wie alles klaar is, is er niet.

Kan geen vermiljoenvlekje op je voorhoofd zetten, kan geen Rakhi op je arm binden, kan je geen snoep aanbieden, kan je niet kussen op het voorhoofd, mijn broer kan je niet knuffelen.

Jaren eerder, toen je werd geboren, was onze hele wereld verlicht, toen je daar was, voelde het licht overal, nu kan ik niet begrijpen wat te doen, ik weet niet hoe ik zonder jou moet leven.

Nooit gedacht dat er zo’n dag zal zijn waarop je er niet zult zijn,

Nooit gedacht dat er Raksha Bandhan zou zijn zonder jou ooit,

We hebben zoveel samen gedaan

Hoe leer ik om zonder jou te blijven – vertel me,

Met vriendelijke groeten, Rani Di

Hindi versie van de brief:

Gulshan, mijn kind

Jij bent mijn dag

Vandaag is jouw dag.

Vandaag is onze dag.

Vandaag is het Rakhi.

Het is voor het eerst na vijfendertig jaar dat het bord van aanbidding wordt versierd. Aarti lamp brandt ook.

Het is niet alleen het gezicht dat ik kan spelen. Het is niet het frontaal waarop het vaccin kan worden gestraft. Niet de pols om Ik kan rakhi vastbinden Niet de mond die ik kan verzoeten. Niet het voorhoofd dat ik kan kussen. Niet de broer die ik kan omhelzen.

Jaren geleden, toen je kwam, was het leven schitterend. Als er licht was, was er licht. Nu als je dat niet bent Ik begrijp niet wat ik moet doen?

Ik kan niet zonder jou leven. Nooit gedacht dat dit zou gebeuren. Het wordt een dag, maar jij niet.

We hebben samen veel geleerd. Hoe leer ik te leven zonder jou alleen? Jij zegt dat
Altijd de jouwe

– Rani Di

Een paar dagen geleden ging Shusha Singh Kirti, de andere zus van Sushant, naar sociale-mediaplatforms om een ​​beroep te doen op premier Narendra Modi om de doodszaak te onderzoeken. Haar oproep luidde: ‘Geachte heer, op de een of andere manier zegt mijn hart dat u achter en voor de waarheid staat. We komen uit een heel eenvoudige familie. Mijn broer had geen peetvader toen hij in Bollywood was en we hebben op dit moment niemand. Mijn verzoek om je moet deze zaak onmiddellijk onderzoeken en ervoor zorgen dat alles op een gezuiverde manier wordt afgehandeld en dat er geen bewijzen worden getemperd. Verwachtend dat gerechtigheid zal zegevieren (sic). “

READ  Het machtsspel van eilandbewoners blijft een probleem

Shweta deelde de verklaring met het onderschrift: “Ik ben de zus van Sushant Singh Rajput en ik verzoek om een ​​dringende scan van de hele zaak. We geloven in het gerechtelijk apparaat van India en verwachten gerechtigheid tegen elke prijs (sic).”

Sushant Singh Rajput, Rhea Chakraborty, Ankita Lokhande

Sushant Singh Rajput, Rhea Chakraborty, Ankita Lokhande.Instagram

Actrice Ankita Lokhande, de ex-vriendin van Sushant Singh Rajput, reageerde ook op de post en zei: “#SatyamevaJayate.”

Sushant Singh Rajput werd op 14 juni gevonden in zijn appartement in Mumbai. De laatste riten van de latere acteur werden uitgevoerd in Mumbai. De doodszaak van Sushant Singh Rajput nam echter een nieuwe wending met de latere acteur’s vader KK Singh die op 26 juli een klacht indiende tegen zijn vriendin, Rhea Chakraborty.

Daarna is een team van Patna-politieagenten nu in Mumbai om de doodszaak te onderzoeken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *