Demon Slayer mobiele game wordt vertraagd

Fans van Kamado Tanjiro, Kamado Nezuko en de rest van de bende moeten nog even wachten omdat de Demonen doder mobiele game is vertraagd. Bekend als Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Keppuu Kengeki Royale, de game wordt dit jaar uitgebracht. Maar met nog maar een paar dagen te gaan in het gevreesde 2020, verontschuldigt het team zich dat ze besloten hebben de levering van de game op een later tijdstip uit te stellen.

Natuurlijk is de vraag van iedereen wanneer deze mobiele Demon Slayer-game uitkomt, maar helaas heeft Aniplex geen datums gedeeld op hun officiële aankondiging. Ze vragen alleen om begrip, aangezien ze nog steeds bezig zijn met het ontwikkelen van het spel waar “iedereen” van kan genieten.

Zoals we in oktober 2020 meldden, is de Demonen doder mobiele games Twitter naam ziet er muf uit. De laatste tweet was op 16 mei 2020 en sprak over pre-registratie en de beloningen ervan. Een inactieve Twitter hebben, vooral bij een Japans spel, is geen goed teken. Er zijn geen verdere redenen waarom het spel wordt vertraagd, afgezien van de bovenstaande verklaring. Fans kunnen alleen maar speculeren, maar het kan min of meer zijn vanwege de huidige COVID-19-pandemie die de wereld nog steeds verlamt.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Keppuu Kengeki Royale is een mobiele game die beschikbaar is op zowel iOS als Android. Het is een overlevingsactiespel van het type gevecht dat zich afspeelt in dezelfde wereld als de anime. Dit is een overlevingsstrijd tussen het Demon Slayer Corps en menselijke etende demonen. Welke kant je ook kiest, je doel is om je tegenstanders af te maken.

READ  Wanneer games op de radio worden gedownload

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba: Mugen Train film stopt ook niet zijn momentum, want het staat op het punt het record van Hayao Miyazaki’s Spirited Away te breken. De Demonen doder film is slechts 520 miljoen yen verwijderd van het veiligstellen van de nummer één plek aan de Japanse kassa. Het heeft 31,16 miljard yen bereikt in slechts 66 dagen, vergeleken met Spirited Away’s bijna 20 jaar, volgens Crunchyroll.

Wat vind je van de vertraging van de mobiele game? Laat het me weten in de comments!

Written By
More from Eda Greene

Windows downloaden zonder mediagenerator

Roland Frist Standaard wordt de Media Creation Tool van Microsoft gebruikt om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *