Defiance Of Destiny krijgt een nieuwe Nintendo Switch-trailer

NIS America heeft deze week een nieuwe trailer uitgebracht voor Disgaea 6: Defiance Of Destiny, deze speciaal voor de Nintendo Switch. Deze specifieke laat zien hoe de game eruit zal zien op de huidige Nintendo-consoles, omdat ze enkele basisprincipes en Disgaea-specifieke elementen, nieuwe mechanica die uniek zijn voor deze aflevering en spelervriendelijke ervaringen die iedereen kan spelen. En dit is ook geen korte trailer, want je krijgt meer dan vijf minuten aan content om te laten zien wat voor soort game je echt krijgt in dit vervolg. Je kunt genieten van de trailer hieronder terwijl we wachten op een juiste releasedatum.

Disgaea 6: Defiance Of Destiny komt deze zomer uit, met dank aan NIS America.

Maak kennis met Zed, een zombie die boven hen allemaal is uitgestegen op één na – een God of Destruction! Kan alleen een Netherworld-zombie opstaan ​​en een god vernietigen? Ontdek het in de nieuwste aflevering van de Disgaea serie! Functies zoals Super Reincarnation, 3D-beelden (een primeur voor deze serie) en aanpasbare gameplay-instellingen maken dit de perfecte game voor zowel nieuw als oud Disgaea fans!

  • Van graf tot glorie: sluit je aan bij Zed in zijn zoektocht om boven zijn lage status uit te stijgen en een God van vernietiging uit te dagen. Ontmoet onderweg maffe personages, verken chaotische nieuwe werelden en ontdek de kracht van banden en vastberadenheid tussen broers en zussen.
  • Onsterfelijk en niet te stoppen: ervaar over-the-top tactische gevechten, compleet met waanzinnige speciale aanvallen en een breed scala aan bondgenoten om uit te kiezen. En als de dingen te harig worden, gebruik dan Super Reincarnation om het te blijven proberen totdat het je lukt!
  • Een onderwereld voor iedereen: speel op uw gemak, en zelfs onderweg! Met aanpasbare gameplay-functies zoals Auto, Retry en Replay kunnen zowel nieuwe als terugkerende spelers een HL-verbeteringservaring creëren die bij hun levensstijl past. Duiken in DISGAEA is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Over Gavin Sheehan

Gavin is de huidige Games Editor voor Bleeding Cool. Hij is een levenslange nerd geweest die met je kan praten over strips, televisie, videogames en zelfs professioneel worstelen. Hij kan je ook leren Star Trek-schaken te spelen, je genade te zijn op Overwatch, willekeurige coole muziek aan te bevelen en gaat schurken in D & D. Hij geniet ook van honderden andere geeky dingen die niet in een enkele alinea kunnen worden behandeld. Volg @TheGavinSheehan op Facebook, Twitter, Instagram en Vero voor willekeurige foto’s en mijmeringen.

twitter facebook vierkant Instagram envelop

READ  De ranglijst van voetbalwedstrijden van Notre Dame moet nog verschijnen in Fighting Irish TV # 1
More from Madison Garrett
Hoe lang duurt het voordat elke resident evil (genummerd) wint?
Resident Evil Village is officieel beschikbaar en volgens vroege spelers duurt het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *