Demon Slayer ziet er goed uit, maar is bekend in nieuwe gameplay-shots

Demon Slayer heeft grote golven gemaakt onder anime-fans dankzij een geweldige tv-serie die in 2019 is geproduceerd, en deze serie blijft erg populair. Mugen Train is nu de meest winstgevende film in de Japanse geschiedenis, en de originele manga blijft ook groeien. Natuurlijk zal de game niet te laat zijn, en de mensen van CyberConnect2 bieden ons bijna de exacte aanpassing die je zou verwachten.

Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – Hinokami Keppuutan, zoals weergegeven in de volledige titel, volgt de formule van eerdere CyberConnect2-anime-games zoals de Naruto-serie: Ultimate Ninja Storm. Het is een slagveld waar je een team van bekende personages uit de show kiest en in traditionele stijl met je tegenstanders vecht.

In een nieuw deel van de gameplay-screenshots kun je zien hoe Hinokami Keppuutan er zelf uitziet. Het doet een indrukwekkend werk door de unieke visuele stijl en aanvalseffecten van de anime na te bootsen – de laatste bewegingen zijn bijzonder indrukwekkend – hoewel je niet veel verrassingen zou moeten verwachten in vergelijking met het vorige werk van CyberConnect2.

Bekijk de onderstaande beelden, die oorspronkelijk werden uitgezonden als onderdeel van de Anniversary Celebration Stream of the Japanese Devil Killer en werd vastgelegd door Gematsu.

Hinokami Keppuutan is momenteel alleen bevestigd voor een Japanse release, die dit jaar zal landen voor pc’s, evenals nieuwe en oude PlayStations en Xboxes (opnieuw, via Jimatsu‚Äč Gezien de populariteit van Demon Slayer over de hele wereld, zou het des te verrassender zijn als hij niet naar het westen zou gaan.

READ  Party shooter Duck Game heeft een grote update die een modus voor 8 spelers toevoegt

Written By
More from Max Mcgee

Bezoek de Silent Hill-serie opnieuw in deze Amnesia-mod

Het spelen van een van de klassieke Silent Hill-spellen is tegenwoordig niet...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *