Overcooked All You Can Eat is beschikbaar op meer platforms, met onderweg een uitgebreid kruispunt

Alles wat je kunt eten te gaar, Die alle inhoud van verzamelt Te gaar En de Gaar 2 In één groot pakket, Zal uitkomen Op Switch, PlayStation 4, Xbox One en Steam op 23 maart maakte ontwikkelaar Ghost Town Games maandag bekend. Op dit moment is de game alleen beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X, dus meer spelers kunnen in deze bundel springen in combinatie met de bredere versie.

Alles wat je kunt eten te gaar Het werkt ook als een remaster voor games, met een resolutie van 60 fps en 4K. De game biedt ook snellere laadtijden, en persoonlijk ben ik een genoegen om erover te horen. Niveaus in de Switch-versie van Gaar 2 Soms laadt het frustrerend langzaam.

Dat heeft Ghost Town Games ook aangekondigd Alles wat je kunt eten te gaar U krijgt ondersteuning voor multiplayer-spelen op alle platforms in een aanstaande update “binnenkort”. De game wordt al ondersteund Cross-play op PS5 en Xbox Series XDaarom is het geweldig om te zien dat het wordt uitgebreid naar alle platforms. Te gaar Het is een geweldig spel voor meerdere spelers en de mogelijkheid om met vrienden te spelen, ongeacht het platform dat ze gebruiken, zal het proberen van kookwerk veel gemakkelijker maken.

Alles wat je kunt eten te gaar Het bevat ook enkele nieuwe hulpmodusopties en toegankelijkheidsfuncties.

READ  Vier studio's werken aan games die alleen op Google Stadia - Gaming - Nieuws worden uitgebracht
Written By
More from Aubrey Mason

Binnenkort zullen Xbox-games beschikbaar zijn om naar je iPhone te streamen

Microsoft werkt momenteel aan een nieuwe versie van de Xbox-app voor iOS-apparaten....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *