Destiny 2 bevestigt de tijdlijn voor de splitsing van de Final Form-campagne en de lancering van de raid

Destiny 2 bevestigt de tijdlijn voor de splitsing van de Final Form-campagne en de lancering van de raid

Nu Destiny 2-spelers klagen dat de raid te dicht bij de lancering van de campagne ligt, is Bungie naar buiten gekomen om duidelijk te maken wat er precies aan de hand is, en dit is wat ik dacht dat het ging over het laatste verhaal van de Light and Darkness-saga.

Destiny 2 uitbreidingsprojectleider Catarina Macedo Hij legde op Twitter uit waarom dit gebeurde:

“Hé allemaal! Wil je praten over waarom we The Final Shape zo snel na de release op 7 juni lanceren? We weten dat dit een moeilijke overgang is en we wilden wat context delen over waarom we deze beslissing hebben genomen. Afgelopen augustus hebben we zei dat het beëindigen van de campagne niet zou dienen als de grote finale van de Light and Darkness-saga, je zult de Getuige tegenkomen tijdens de overval, en voor niet-overvallers zal er voor iedereen een kans zijn om de uitkomst op een bepaald moment na de overval te ervaren .

“De Final Shape-uitbreiding is anders: extra inhoud in de post-Pale Heart-campagne en het openstellen van de raid voor iedereen is belangrijk voor een samenhangende en bevredigende verhaalervaring. We beschouwen jullie Raiders als het topje van de speer When de dag van de raid komt eraan, ongeacht of je ervoor kiest om naar de wedstrijdmodus te gaan. In de eerste 48 uur of wachten tot de normale modus wordt ontgrendeld, moet je, om het verhaal lineair en zoals bedoeld te ervaren, de campagne voltooien en de missie “Wild Card” voltooien Geef deze prioriteit!

Kortom, de reden dat The Raid zo dichtbij is, is omdat de epiloog van de uitbreiding, waarin het uiteindelijke lot van de Witness en de Traveler wordt uitgelegd, niet kan worden uitgesteld tot een reset of tien dagen na de lancering of iets dat het momentum van de uitbreiding zou vernietigen.

Later bevestigde Bungie de feitelijke tijdlijn voor hoe The Final Shape zal lanceren, in termen van de missie-raidstructuur:

1) Begin met zeven campagnemissies

2) Spelers voltooien de “Wild Card”-missie (onduidelijk wat dit is)

3) De raid begint op vrijdag, drie dagen na de lancering (Macedo zegt dat spelers vanaf de eerste dag van de release vooruitgang zullen boeken met artefacten).

4) De achtste en laatste campagneverhaalmissie vindt plaats na de overval en zal waarschijnlijk de daadwerkelijke laatste confrontatie tegen de Getuige zijn, in plaats van dat de overval zelf het verhaal beëindigt. Ik moet geloven dat dit komt omdat Bungie niet alleen wil dat een klein percentage van de bevolking, de day one raiders, het verhaal beëindigt met 's werelds eerste race, wat logisch is.

5) De week daarop wordt bij Reset de eerste aflevering, Echoes, uitgebracht, een op Vex gericht verhaal dat in de loop van vier maanden in drie delen zal worden opgesplitst. Het is onduidelijk of er daarnaast nog slepende, onbekende missies van Final Shape zelf zijn.

Dus ik denk dat dit de zaken opheldert, en ik begrijp de noodzaak dat de raid bijna van start gaat, zodat het verhaal tegen het einde van het weekend kan worden afgerond in plaats van te worden uitgesteld. Het zou geen zin hebben om dat te krijgen compleet De campagne vóór de inval, en laat de inval zelf het verhaal beëindigen.

Bereid je dienovereenkomstig voor, je hebt anderhalve maand om een ​​strategie te bepalen.

Volg mij Op Twitter, Draden, YouTube, En Instagram.

Pak mijn sciencefictionromans op Hero killer-serie En Aarde-trilogie.

READ  Vul nu uw Walmart PS5 aan - Hoe u uw eigen console kunt krijgen

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *