Sker Ritual is nu beschikbaar op Steam, PS5 en Xbox

Sker Ritual is nu beschikbaar op Steam, PS5 en Xbox

Wales Interactive heeft een FPS-game voor zombie-survival uitgebracht Dronken ritueel Op pc, PlayStation 5 en Xbox-serie Bekroonde spin-off 2020 Suiker meidmet alle inhoud van Early Access voor pc plus de enorme 1.0-update, inclusief nieuwe doelstellingen, wapens, verhaalinhoud en meer.

in Dronken ritueelSpelers strijden tegen hordes angstaanjagende vijanden, alleen of in een coöp voor maximaal vier spelers, en proberen de aanval van de kwaadaardige Quiet Ones op Sker Island te overleven. Je moet massa's vijanden doden, Keltische God-krachten verzamelen, een arsenaal aan Steampunk-wapens upgraden en proberen het kwaad op Sker Island te verslaan.

Dronken ritueelDronken ritueel Bevat vier unieke locaties om te verkennen, met talloze geheimen om te ontdekken, optionele doelstellingen en paaseieren van waaruit het verhaal zich ontvouwt. Sker's dienstmeisje Slecht einde. Dronken ritueel Er zal ook cross-play tussen Xbox- en pc-spelers aanwezig zijn.

Dronken ritueel Belangrijkste kenmerken:

  • Reis alleen of werk samen met vrienden: Vecht tegen de Quiet Ones, alleen of met maximaal drie extra spelers in online coöp. Let op, de grootte van de hordes is afhankelijk van het aantal spelers
  • Vier spookachtige locaties om te verkennen: Baan je een weg door vier kaarten, elk met hun eigen geheimen om te ontdekken. Verken de Cursed Lands of Lavernock, het Ashes of Sker Hotel, de Sewers of the Dead en het Deadly Lovers Castle.
  • Benut de kracht van de Keltische goden: het doden van vijanden biedt een kans om krachtige wonderen te laten vallen, die elk de keuze bieden uit drie upgradebare krachten. Elke upgrade wordt geassocieerd met een Keltische godheid en wordt geleverd met een andere zeldzaamheid, basiskenmerk en kracht.
  • Zie angstaanjagende verschrikkingen tegemoet: The Quiet Ones zijn terug en ze hebben vrienden meegenomen. Sker Island wemelt van de nieuwe vijanden en elites, elk met hun eigen vaardigheden en één doel voor ogen: volledige vernietiging.
READ  Raak het vuil aan flarden! geremasterd

Dronken ritueel

Dronken ritueel Het is nu uit en beschikbaar op stoom, PlayStation 5En Xbox-serie X|S voor $ 24,99 / £ 19,99, of kies voor de Digital Deluxe die de game en vier cosmetische DLC's bevat voor $ 34,99 / £ 29,99.

Ook kun je het laatste gamenieuws volgen X En doe mee Opruiing.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *