Destiny 2 lijkt de laatste tijd handen vast te houden met ducttape

Destiny 2 lijkt de laatste tijd handen vast te houden met ducttape

afbeelding: Bungie / Kotaku / Cat-Ka (voorraad strijd)

Deze online MMO-shooter is gratis te spelen Lot 2uitgebracht in 2017En Het is een van mijn favoriete videogames. Ik speel het de hele tijd. Ik heb meerdere persoonlijkheden. Ik bezit alle laatste seizoenen. Het is geweldig. Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet geïnteresseerd was in de toekomst van het spel Met elk voorbijgaand seizoenHet lijkt meer vatbaar voor breuk. Terwijl ik deze paragraaf op 24 januari rond 16:00 uur schrijf, blijft de game zelfs offline omdat Bungie het laatste probleem blijft onderzoeken. Ondertussen hopen veel gamers een geheel nieuwe engine en game te krijgen, hoogstwaarschijnlijk in de vorm van Lot 3. Maar de dingen zijn niet zo eenvoudig.

eerder op de dag, Lot 2 Offline genomen op alle platforms Terwijl Bungie onderzoek deed naar de voortgang van verliezende spelers in overwinningen en zegels, die fungeren als in-game prestaties en uitdagingen. Het is niet het einde van de wereld, zeker, maar de afgelopen week was een beetje uit Spelers hebben gemeld dat ze hun karakters zijn kwijtgeraakt Samen met hun voortgang en items. en toen, Het was een nieuwe missie die niet goed werd bijgewerkt voor spelers. En daarvoor was het iets anders. In 2023, na jaren van updates, uitbreidingen en meer, ziet dat er naar uit Lot 2 Ze begon te buigen onder haar eigen gewicht.

Kijk naar Bungie’s officiële support Twitter-account—die regelmatig wordt bijgewerkt om spelers te informeren over aankomende patches, serverproblemen en andere essentiële informatie Lot 2—Je kunt veel tweets vinden waarin Bungie zegt: “Welp, dit werkt niet. We proberen het op te lossen. Later meer informatie. “Online games die niet elke dag werken, is niets nieuws en het is geen exclusief probleem Lot 2. Maar het begint een meer voorkomend probleem te worden bij de oudere schutter. Kijkend naar dit ondersteuningsaccount, hebben veel van de tweets over bugs of gebroken taken geen weken ertussen, maar slechts een paar dagen of minder.

Romans, mijn speeltijd Lot 2 Dat is de laatste tijd meer dan ooit. Dit nieuwe seizoen bracht geweldige nieuwe overvalmissies met zich mee en een rare vertraging zoals ik nog nooit eerder heb gezien. Ik heb nog steeds een probleem met de game waarbij niet elke PvP-wedstrijd telt, waardoor we meer spelen om de wekelijkse uitdagingen en missies te voltooien. Ik heb zojuist geaccepteerd dat in-game-beloningen die zijn gekoppeld aan kills, speurtochten of andere activiteiten niet altijd worden bijgewerkt zoals zou moeten. Hoe meer ik erover nadacht, hoe meer ik me realiseerde dat ik en andere gamers die ik ken eraan gewend waren geraakt Lot 2 Onbetrouwbaar. En het lijkt erger te worden, niet beter, naarmate het spel zich uitbreidt en meer lagen en systemen toevoegt.

Look online and you’ll quickly see players suggesting that Bungie needs to move on to a theoretical Destiny 3, a game that likely will happen—and is maybe in development already—but which hasn’t been confirmed. During today’s extended downtime, Lot 3 Het was populair op Twitter Waar spelers ruzie maakten over de toekomst en stabiliteit van de schutter. Voor sommigen, Nieuw motoridee De nieuwe verordening voelde veelbelovend, wat hoop gaf dat het veel problemen zou oplossen bestemming 2′Problemen. Anderen wezen erop Dat Een compleet nieuw spel dat niet eenvoudig te maken is Of eenvoudig te bedienen, en waarschijnlijk ontbrekende functies of inhoud bij release. Plus, Er is geen garantie Hij lost alle problemen op die zich voordoen.

Persoonlijk denk ik dat de lot Het zou waarschijnlijk een goede zet zijn om uiteindelijk te maken. Het zou ontwikkelaars in staat kunnen stellen iets flexibeler te maken en in staat te zijn om het soort evenementen aan te kunnen waar ze jarenlang aan hebben gewerkt en geperfectioneerd. Maar ik ben ook niet naïef genoeg om te denken dat het alles oplost of gemakkelijk te maken is. Ik voel echter de frustratie die spelers voelen Lot 2 Het is nog steeds niet consistent.

zoals een oude computer of mixer, Lot 2 Het werkt meestal, maar het is bedekt met ducttape, krassen en vuil. En af en toe moet je er tegenaan trappen of met het snoer spelen om hem op gang te krijgen. Natuurlijk borrelt het voorlopig nog, maar je zult het waarschijnlijk ooit moeten vervangen. en met Lot 2Ik heb het gevoel dat Bungie zo lang mogelijk op de tape gaat klappen Lot 2 om te overleven tot het einde van de geplande routekaart, die waarschijnlijk het laatste seizoen in 2024 zal zien aankomen. Daarna weet ik het niet. Hopelijk voelt de game tegen die tijd in ieder geval stabieler en betrouwbaarder aan, niet slechter.

READ  Gerucht: hebben Mario's Attackers: Battle League Credits een ander personage onthuld?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *