Journey to the Savage Planet komt in februari naar PS5 en Xbox Series X/S

Journey to the Savage Planet komt in februari naar PS5 en Xbox Series X/S

505 spellen voor haar aankondigen Het dwaze scifi-avontuur Journey to the Savage Planet komt op 14 februari naar PS5 en Xbox Series X/S in een nieuwe Employee of the Month-editie, waarin 4K-ondersteuning, een kleine hoeveelheid nieuwe content en meer wordt geïntroduceerd.

Journey to the Savage Planet, ontwikkeld door Typhoon Studios (Nu wasbeerlogica), die in 2021 zeer goed werd ontvangen, met Eurogamer-bijdrager Vicki Blake die het “een heel grappige doos met games om te ontdekken” noemde in Revisie aanbevolen.

De nieuw aangekondigde Employee of the Month-editie van 505 brengt de kerngame Journey to the Savage Planet en Hot Garbage DLC samen, evenals een groot aantal functies exclusief voor PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Journey to the Savage Planet werd voor het eerst gelanceerd in 2021.

Er is 4K-ondersteuning met 60 fps voor “high-end consoles” (30 fps op Xbox Series S), evenals nieuwe komische in-game advertenties, nieuwe video’s van Martin Tweed, CEO van Kindred Technologies, plus een verzameling van een selectie van nieuwe fotofilters en kaders.

Iedereen die de PS4- of Xbox One-versie van Journey to the Savage Planet al bezit, kan gratis upgraden naar de medewerker-van-de-maand-editie op hun platform wanneer deze volgende maand wordt uitgebracht, zelfs als ze de Hot Garbage DLC niet hebben gekocht .

Enkele aanvullende details – inclusief bevestiging dat de upgrade niet beschikbaar zal zijn op pc – zijn te vinden in de 505 Advertentie-instructies.

READ  Wingman XB2 Controller platformonafhankelijke review

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *