‘Destiny 2’-uitbreidingen komen mogelijk binnenkort op Xbox Game Pass voor pc

Het Windows-pictogram dat door fans werd gespot, overtuigde velen ervan lot 2 De uitbreidingen komen volgend seizoen op Xbox Game Pass voor pc.

foto toont lot 2 Lobby als bewijs dat het volgende seizoen van lot 2 De game – en alle betaalde uitbreidingen – worden overgezet naar Xbox Game Pass voor pc.

Het werd ook opgemerkt door een Twitter-account Lot Nieuws +Spelers in de buurt zijn gemarkeerd met een pictogram dat het platform aangeeft waarop ze spelen. Hoewel er de gebruikelijke pictogrammen zijn – Xbox, Playstation, Stadia en Steam – is er ook een Windows-pictogram dat aan een speler is gekoppeld.

Fans denken dat dit de gebruiker vertegenwoordigt die speelt vanaf Xbox Game Pass voor pc, een abonnementsservice waarmee gebruikers elke game in de catalogus kunnen spelen zonder de game zelf te kopen. lot 2Betaalde uitbreidingen zijn momenteel alleen beschikbaar voor gebruikers van de Game Pass-console.

Zoals het account aangeeft, verklaarde Xbox eerder dat het plannen had om het te laten gebeuren lot 2Platformuitbreidingen. In juli 2020, Zei het officiële Twitter-account op Xbox Game Pass “We werken samen met Bungie om het mogelijk te maken lot 2 Uitbreidingen met Xbox Game Pass voor pc later in 2021.”

Met dit Windows-pictogram dat uitkomt – en nu ook de tweede helft van 2021 – is het waarschijnlijk dat المحتمل lot 2 Uitbreidingen zijn mogelijk binnenkort beschikbaar voor pc-abonnees van Xbox Game Pass.

READ  Windows 10-pc's krijgen DirectStorage API geoptimaliseerd voor NVMe SSD

Dit volgt op nieuws van eerder in de week dat Bungie aankondigde dat het castingsysteem zal worden gewijzigd in de hoop dat spelers sneller 10 Synthweaves (per klasse) kunnen verdienen en meer vrije ruimte hebben in hun verbruiksvoorraad.

in ander nieuws, neerslag 76 De volgende bugfix-update begint met een glimmend nieuw Gold Rush-evenement.

Written By
More from Max Mcgee
Netplay-verbeteringen komen naar de voorkant van RetroArch-simulatie
Een van de coolste dingen van RetroArch is de eenvoudige implementatie van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *