De geweldig uitziende RPG Crimson Desert is uitgesteld tot een onbepaalde datum

Crimson Desert is uitgesteld tot een onbepaalde datum.

de officiële Crimson Desert Twitter Hij plaatste een bericht van het team achter de wedstrijd waarin hij de vertraging aankondigde en merkte op dat er meer tijd nodig was om nieuwe ideeën aan het spel toe te voegen. Pearl Abyss zegt dat deze vertraging hen in staat zal stellen een meer diepgaande en verrijkende game te maken.

“We werken momenteel hard aan de ontwikkeling van Crimson Desert, die snel evolueert met nieuwe avonturen en opwindende ervaringen”, luidde de aankondiging van de vertraging. “We hebben echter besloten dat we meer tijd moeten besteden aan het toevoegen van nieuwe ideeën aan de game die diepgaander en verrijkender is.”

In de brief wordt verder uitgelegd dat het team heeft besloten om Crimson Desert uit te stellen om het team in staat te stellen de “best mogelijke ervaring” te creëren en er tegelijkertijd voor te zorgen dat het team gezond en veilig is om dit te doen. Je kunt de hele aankondiging lezen in de Crimson Desert-tweet hierboven.

Crimson Desert werd in november 2019 aangekondigd als een van de drie nieuwe games voor Abyss Pearl (Plan 8 en DokeV zijn de andere twee games die zijn aangekondigd). Ontworpen door voormalig RYL Online-ontwerper, Jason Jung, was het oorspronkelijk bedoeld als een uitloper van Pearl Abyss’ populaire Black Desert Online MMORPG.

Het is een op zichzelf staand project in ontwikkeling en speelt zich nu af op het fictieve continent Pywel, waar spelers de leiding nemen over huursoldaten terwijl ze proberen te overleven in de vijandige spelomgeving. Crimson Desert zal zowel singleplayer- als multiplayer-content bevatten.

READ  IGN Benelux Games of the Generation volgens redacteur Gerard Olsder

Als je de onthullingstrailer voor Crimson Desert bekijkt, zie je de hoofdpersoon van het spel, Macduff, die de huursoldaten in Pywel leidt. Als je net over Crimson Desert hebt gehoord, bekijk dan enkele van de screenshots en details die werden onthuld kort nadat de game werd onthuld, en bekijk dan de eerste trailer voor Crimson Desert die ten minste werd getoond tijdens de Game of the Year Awards.

Wesley LeBlanc is een freelance nieuwsschrijver en gidsenmaker voor IGN. je kunt het volgen Twitter @LeBlancWes.

Written By
More from Aubrey Mason
‘Toekomstige Bethesda-games niet per se multiplatform’ • Eurogamer.nl
U hoeft niet uit te betalen. In een interview met Kotaku legde...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *