Details over de lengte van de campagne van Modern Warfare 2

Vecht je door het hoofdverhaal en vraag je je af hoe het in zijn geheel eruitziet? Modern Warfare 2-campagnelengte hij is? Dit jaar komen maakt dit zeker moeilijk te voorspellen, omdat de diversiteit aan taken betekent dat je vaak van een snelle sprint van 5 minuten op een zeer lineair niveau naar een kleine stealth-sandbox gaat die bijna een uur kan duren om te wissen.

Als je direct na voltooiing bent Modern Warfare 2-missielijst of de Campagnebeloningen Bekijk dan onze specifieke handleidingen daarvoor. Hieronder zullen we onze campagneweergave opsplitsen om je een globaal idee te geven van hoe lang Modern Warfare 2 in uren zal duren.

Hoe lang duurt de Modern Warfare 2-campagne?

Tot nu toe hebben we het verhaal met zijn tweeën verslagen en Modern Warfare 2-campagne duurt ongeveer 6-8 uur. Zes uur om te spelen op de laagste moeilijkheidsgraad met de minste aandacht voor prestaties of de perfecte stealth. Tijdens de acht uur durende speelperiode speelden we regelmatig en volgden een meer voorzichtige aanpak.

Dit is een gemiddelde lengte van een Call of Duty-campagne, maar het is de moeite waard om te benadrukken dat er in Modern Warfare 2 veel meer ruimte is voor herhalingen dan in eerdere games.

Wat missies betreft, zijn er een paar wijd open sandbox-stijlniveaus die lang kunnen duren om te veroveren, waaronder Recon by Fire, Alone, leeftijd nummer. Dit zijn standaard incognito taken, dus als je ze perfect wilt uitvoeren, kan het ongeveer een uur duren om elke taak te voltooien, maar als je graag struikelt en een paar onhandige fouten maakt, kun je ze in ongeveer een half uur verwijderen. jaar. elk uur.

READ  De geweldige Sim Settlements-mod voor Fallout 4 krijgt een vervolg

En dat is jouw lot, onze gemiddelde campagneduur wordt gedetailleerd beschreven in Modern Warfare 2. Je kunt onze beoordelingen bekijken voor Beste Call of Duty-campagnes Laten we eens kijken hoe je het verhaal van MW2 gaat spelen, of als je nog steeds bezig bent met het verhaal, we hebben aanwijzingen over Veilige tokens voor moderne oorlogsvoering 2 en samenvatting Het einde van Modern Warfare 2voor het geval alle explosies je afleiden van een van de plotbeats.

Written By
More from Max Mcgee
Trump prijst oprichters, militairen op 4 juli
President Trump stond zaterdag op het podium voor een tweede nacht om...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *