De gratis proefperiode van Chivalry 2 is begonnen

Ik kom ter zake: er is een open bèta van Chivalry 2, het is gratis en het is nu live. Je kunt het downloaden van de Epic Games Store: zoek gewoon naar het Paardensport 2 pagina’s Scrol in de client een beetje naar beneden en voeg de proefversie toe aan uw bibliotheek. U zult moeten “verifiëren” alsof u een spel koopt, maar het is gratis.

Ik speelde eerder een bèta en had een geweldig weekend mensenhoofd met een grote hamer. Ik raad het ten zeerste aan, en deze proefversie bevat meer dingen dan degene die ik speelde. Je kunt onder andere het aanpassen van soldaten proberen, wat een uitgebreidere methode is dan je had verwacht. Je kunt gezichten, kapsels, geluiden, pantsersets en wapenschilden mixen en matchen en roestige of mooie versies van je wapens kiezen. Ik hou van haar.

(Afbeelding tegoed: gescheurde banner)

Er zijn ook enkele servers voor 40 spelers, duelservers (waar spelers wordt gevraagd elkaar respectvol in een-op-een-gevechten te laten waden) en een paar doelkaarten voor 64 spelers die niet in de laatste bèta zaten. Je kunt vinden Meer informatie over wat er in de open bèta zit, vindt u hierEn als je meer wilt weten over Chivalry 2 in het algemeen, waarom denk ik dan dat je samen met mij shooters met een hamer moet slaan, lees mijn recente preview of bekijk de gif die ik hieronder heb opgenomen. Het zou moeten uitleggen waar Chiv 2 over gaat, evenals alle woorden die ik kan schrijven.

READ  Het 17-bits VR-survivalspel, Song in the Smoke, ziet er levendig uit
Written By
More from Max Mcgee

Indiase soldaten heffen de vlag in J & K’s Gurez. Cue kippenvel

De video van het Indiase leger toont soldaten in Gurez van Jammu...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *