Details van remake van Tactics Ogre van Square Enix, releasedatum gelekt

Square Enix-remake (nog niet aangekondigd) van de klassieke strategie-RPG ghoul-tactieken: Laten we bij elkaar blijven Komt op 11 november naar PlayStation 4 en PlayStation 5, volgens gelekte details uit Sony’s PlayStation Store. Die details, post ze PS aanbiedingenVoeg nieuwe screenshots toe voor Ghoul-tactieken: herboren En een lange lijst met verbeteringen aan het originele spel.

Deze verbeteringen omvatten nieuwe HD-graphics, aangepaste vijandelijke AI, volledige soundtracks (in het Engels en Japans) en opnieuw opgenomen muziek met live optredens. Ghoul-tactieken: herboren Het bevat ook nieuwe functies voor levenskwaliteit, zoals snellere gevechten, automatisch opslaan en een “revisie van de besturing en gebruikersinterface”, volgens de beschrijving van het spel.

Square Enix lijkt ook het beheersysteem op categorieniveau te hebben herzien dat in de remake van 2010 werd gebruikt Ghoul-tactieken: laten we ons aan elkaar vastklampen Voor draagbare PlayStation-apparaten. wedergeboren Het is bijgewerkt om een ​​afzonderlijk systeem op unitniveau te gebruiken.

Foto: Square Enix

Ghoul-tactieken: herboren eerder gelekt, in de vorm van een handelsmerkregistratie van Square Enix en in een lijst met games die door Nvidia zijn onthuld. De laatste details kunnen dat betekenen wedergeboren Ook op weg naar Windows-pc.

Ghoul-tactieken: laten we ons aan elkaar vastklampen Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1995 voor Super Famicom in Japan. De game werd later geport naar de originele PlayStation en Sega Saturn en meer dan een decennium later opnieuw ontworpen voor de PSP. Turn-based tactische strategie-RPG, de opvolger van Quest ghoul strijd De serie, die spelers in de rol plaatst van Dynam Pavel, een verzetsstrijder in het koninkrijk Valeria, in een vertakkend verhaal met meerdere uitkomsten.

READ  Priyanka Gandhi Vadra verlaat de bungalow van Lodhi Estate vóór de deadline van Centre
Written By
More from Aubrey Mason
Pokémon-fans maken een grapje dat de nieuwe parvenu, Quaxly eigenlijk Donald Duck is
The Pokémon Company heeft zondag een nieuwe eend aangekondigd. Nou, niet zomaar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *