Een Overwatch 2-speler werd bijna geschopt terwijl zijn teamgenoot misbruik maakte van een verwoestende Lifeweaver-bug

Een Overwatch 2-speler werd bijna geschopt terwijl zijn teamgenoot misbruik maakte van een verwoestende Lifeweaver-bug

gepubliceerd: 28-09-2023T01:01:37

Bijgewerkt: 28-09-2023T01:01:54

Een Overwatch 2-speler werd bijna uit een competitieve wedstrijd gezet nadat een Lifeweaver-bondgenoot een verwoestende bug had misbruikt die hen gevangen hield in de spawn-kamer in Junkertown.

Recente releases van Overwatch 2 waren een beetje een allegaartje. Illari, Kiriko en Sojourn starten allemaal met waanzinnige krachtniveaus en moeten uiteindelijk worden afgestemd om het spel in balans te houden. De enige uitzondering op deze regel was echter het Thaise ondersteuningsteam Lifeweaver, wiens groep zich concentreerde op het herpositioneren van bondgenoten erg zwak bleek te zijn vergeleken met de rest van de cast.

Artikel gaat verder na advertentie

Sommige vaardigheden, zoals Petal Platform en Life Grip, zijn effectief in het misleiden van bondgenoten, waardoor ze minder bereid zijn zich bij je team aan te sluiten. Met een paar boosts van Blizzard onlangs heeft Lifeweaver een goede plek gevonden in de meta van de game, maar dat maakt het soms niet minder een trol.

Eén Lifeweaver-speler slaagde erin een stiekeme bug op de Junkertown-kaart te vinden, waardoor zijn vriend Reinhardt in de spawn-kamer werd opgesloten en hij bijna werd geschopt omdat hij AFK was.

Artikel gaat verder na advertentie

Lifeweaver schopte de speler bijna omdat hij met een val in de spawnkamer werd neergehaald

Eén Reddit-gebruiker Hij bereidde zich voor om Junkertown aan te vallen als Reinhardt. Zoals gewoonlijk was het team aan het rommelen in de inzetruimte en sprong de geheime kamer in, op weg naar de locatie.

Hun Lifeweaver had er echter geen zin in en besloot hun Petal Platform direct boven de ingang te plaatsen, waardoor Reinhardt binnenin werd opgesloten.

Zolang het platform niet beschikbaar is, gaat de deur simpelweg niet open, en aangezien het spel nog niet is begonnen, zal het platform niet uiteenvallen. Hierdoor bleef Reinhardt volledig gevangen, zelfs toen de ronde begon.

Artikel gaat verder na advertentie

Omdat ze al zo lang in de spawnkamer zaten, begon het spel hen te bedreigen met een AFK-kick. Gelukkig lijkt het erop dat de vriendelijke Widowmaker en Baptiste ze hebben kunnen bevrijden door op de knoppen te trappen, waardoor ze er op het nippertje uit zijn gekomen.

Maar nu dit probleem aan de oppervlakte is gekomen, lijdt het geen twijfel dat veel anderen er misbruik van zullen willen maken wanneer Junkertown in de rotatie verschijnt. Blizzard heeft nog geen commentaar op de kwestie gegeven, dus blijf uit de buurt van de geheime spawnkamer totdat de oplossing is geïmplementeerd.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *