Dev Behind Wing Commander Unity Remake maakt zijn werk openbaar

Dev Behind Wing Commander Unity Remake maakt zijn werk openbaar

het origineel Vleugel commandant Het blijft een meesterwerk van interactieve verhalen. Uitgebracht in een tijd dat de term 'interactieve film' nog niet populair was geworden in de wereld van videogames, combineerde het met succes first-person ruimtegevechten met een verrassend emotioneel verhaal en maakte het de maker Chris Roberts tot een van de meest opwindende games. Ontwerpers van die tijd.

Roberts is sindsdien doorgegaan met het creëren van de saga Sterren burgermaar er zijn nog steeds veel Wing Commander-fans die een geremasterde versie van de originele game willen spelen – en dat is waar ontwikkelaar Howard Day de afgelopen jaren aan heeft gewerkt.

Day is van plan om onder de titel de eerste Wing Commander opnieuw te creëren met behulp van de Unity-engine Vleugel commandant. Ondanks de golf van activiteit tussen 2019 en 2021 vertraagde het ontwikkelingstempo echter en besloot Dai de projectactiva in 2021 te lanceren. github Hopelijk kan de gemeenschap ingrijpen en de zaken versnellen.

“Ik denk dat ik het moet doen, omdat ik niet weet wanneer ik er weer op terugkom”, zegt Day. 'Ik heb het project openbaar gemaakt… Ik wil dit spul niet kwijtraken voor het geval mij iets onverwachts overkomt. Ik zal het blijven ontwikkelen, maar als anderen het willen overnemen en ermee aan de slag willen gaan,' zeg ik. Ik ben er helemaal voor.”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *