Na 32 jaar krijgt Super Mario Kart een door fans gemaakte “Horizons” -uitbreiding

Na 32 jaar krijgt Super Mario Kart een door fans gemaakte “Horizons” -uitbreiding

Een nieuwe Rom Hack voor Super Mario Kart breidt het spel enorm uit, 32 jaar nadat het oorspronkelijk op de SNES werd uitgebracht.

Gemaakt door een netwerkaanval, Super Mario Kart-AFAC Het introduceert acht nieuwe themawerelden en biedt 20 nieuwe circuits om rond te racen. Het heeft ook vier nieuwe gevechtspaden, nieuwe muziek, verbeterde sprites, nieuwe modi en nog veel meer. veel Meer – En het beste is dat het allemaal op native hardware werkt als je een flash-cart bezit.

“Race over nieuwe parcoursen op geheel nieuwe aangepaste locaties”, luidt de Horizons-pagina romhacks.org. “Rijd langs rustige grasvlaktes, verraderlijke verlaten mijnen, vergeten bosruïnes, ontmoet zonsopgangen op bergtoppen en meer. Deze prachtige thema’s en nummers zijn ontworpen met de nadruk op esthetiek en sfeer, gecombineerd met een aangepaste soundtrack om de juiste sfeer te creëren.”

Hier is de volledige lijst met functies:

– 8 aangepaste thema's. Deze geweldige locaties bevinden zich in het Mushroom Kingdom en de omliggende landen!
– 20 goed ontworpen racebanen. De circuits zijn ontworpen om zo uniek mogelijk te zijn en volledig berijdbaar te zijn voor elk 150cc-personage!
– 4 gevechtsbanen. Geniet van vriendschappelijke concurrentie op nieuwe gevechtskaarten die profiteren van nieuwe thema's en nieuwe ideeën!
– Unieke sfeer. Alle tracks hebben hun eigen kleurthema, wat betekent dat geen enkele track er precies hetzelfde uitziet!
– Gloednieuwe soundtrack. Geniet van boeiende combinaties van hoofdgerechtthema's, menuthema's, aftiteling, overwinningsmelodieën van personages en meer!
– Gewijzigde menuschermen. Beschikt over een nieuw titelscherm, bekerselectie, coureurselectie, resultaten, podiumvolgorde en credits.
– Vernieuwde goblins. Chauffeurs, items, obstakels en meer zijn bijgewerkt met een modernere uitstraling.
– Ontgrendel nieuwe inhoud. Mirror Mode is beschikbaar om te ontgrendelen voor alle moeilijkheidsgraden, Time Trials en Vs-modus. Vind je het spel te gemakkelijk? Probeer de ontgrendelbare harde modus om je ervaring te verbeteren!
– Gemodificeerde mechanica. Ga door naar de volgende ronde als je 7e of hoger bent! Ook de puntenverdeling is bijgewerkt.
– Werkt op originele apparaten.
– Extra activa beschikbaar. Hoofdillustratie gemaakt om de hack weer te geven. Geniet van een officiële release van de nieuwe soundtrack om naar te luisteren op het platform van jouw keuze, bekijk het gepersonaliseerde instructieboekje of print en creëer een aangepast label voor je doos en winkelwagentje

Je kunt een gehackte ROM krijgen hier.

READ  De Nintendo Switch met een betere batterijduur omvat Mario Kart 8 Deluxe voor Black Friday

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *