Devils Lady Fall Opening Games Festival Road Sports

Lady Demons softbal liet hun openingswedstrijden op het Pryor Festival op de weg vallen en verloor met grote marges van Tahlequah en Claremore.

In Game One werden de Lady Demons gebeten door een fout en verloren ze met 8-0, voordat ze haar enige punt van de wedstrijd scoorde in de tweede helft van de vijfde inning om 0-1 van het seizoen te gaan met een 8-1 nederlaag.

Omdat hij wilde herstellen in game twee, leek fielding weer een probleem te zijn, aangezien Duncan zes fouten maakte in game twee tegen Claremore en de Zebras met 10-2 wonnen.

Drie innings werden uiteindelijk grote innings voor Tahlequah, want ze scoorden vier in de eerste helft van de eerste innings en twee in de eerste helft van de tweede en vierde om hun aanval voort te zetten.

De slagman opende op Duncan op tweede honkman Aubrie Davis die de grote knuppel 2-uit-3 sloeg in het enige punt in de 2e5.

Davis bracht quarterback Mallory Taylor in om er 8-1 van te maken in de opener bij Prior, aangezien de volgende wedstrijd weer een kans was op de eerste plaats in het seizoen 2023.

De Lady Zebras brachten drie punten naar voren om de wedstrijd aan te voeren, maar Duncan had antwoorden in de 2e2 en 3e inning, waarbij Davis en Hannah Woods RBI’s in de wedstrijd kregen.

Punten brachten de voorsprong terug naar 3-2 in het voordeel van Claremore, voordat in de laatste twee innings zeven runs binnenkwamen en een overwinning op Duncan.

READ  De verkopen van Street Fighter 6 overschrijden de drie miljoen

Taylor en Carly Alvarez scoorden de enige twee hits in de game, aangezien Lady Demons haar focus nu op een ander festival zal richten om het jaar te beginnen.

Ze gaan op vrijdag en zaterdag naar El Reno voor drie wedstrijden met een vierde wedstrijd op het programma na drie wedstrijden pool spelen.

De eerste wedstrijd is op 11 augustus om 10.30 uur tegen Yukon’s JV en de tweede wedstrijd is op 11 augustus rond 15.00 uur tegen Enid High School.

De laatste poulewedstrijd is op 12 augustus om 10.30 uur tegen Classen SAS en de vierde speeltijd wordt gepland zodra alle wedstrijden zijn afgelopen op zaterdagmiddag.