Devs beweren dat de verdwenen Valheim-boten niet door vogels worden gestolen

Valheim-boten verdwijnen soms, maar helaas (?), Niet omdat vogels ze stelen. Een virale tweet van een Valheim-streamer leverde een totaal heerlijke uitleg van de verdwijnende marineschepen, maar de ontwikkelaars van het spel hebben bevestigd dat deze bug niet echt is. De ontwikkelaars hebben echter ook verschillende vreemde en ontzagwekkende echte bugs onthuld.

“Vandaag heb ik vernomen dat de spelers in Valheim merken dat hun boten ontbreken of vliegen”, tweette Gletschitch. “De waarheid – vogels (zoals meeuwen) landen op boten en zetten het bootinsect per ongeluk onder de controle van de vogels – wat betekent dat de vogel op een boot landt en ermee wegvliegt en het steelt.”

Deze tweet ging viraal en leverde meer dan 5000 Retweets op. De ontwikkelaars van Iron Gate Studio zeggen echter geribbeld Die vogelstelende kever is “niet echt”. Het is echter mogelijk dat u vliegende boten ziet. “Er was een fout dat een van de dingen andere gegevens kreeg, dus voor het bovenstaande voorbeeld had de vogel scheepsgegevens kunnen verkrijgen, zodat de speler een vliegend schip kon testen.”

Vliegende schepen zijn dus echt, het zijn gewoon vogels die in boten veranderen in plaats van vogels die bestaande boten stelen. Ik weet het niet, dit is misschien beter.

Bekijk onze gids voor de beste Valheim Seeds of de beste Valheim-wapens om meer uit het spel te halen.

READ  Star Wars Battlefront 2 (Original Edition) krijgt een nieuwe patch en spelers ... zijn ze niet blij?

Written By
More from Max Mcgee

De MMO New World is uitgesteld van Amazon tot augustus 2021

nieuwe wereldMMO-actiegame van Amazon Game Studios, Het werd weer uitgesteld Het wordt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *