Final Fantasy VII Remake komt over een week naar pc via Epic

Final Fantasy VII Remake komt officieel naar pc via de Epic Games Store. De langverwachte pc-poort werd aangekondigd tijdens de Game Awards en wordt gelanceerd op 16 december 2021 — een week later, als je wilt doorgaan.

Dit is de Intergrade-versie van Final Fantasy VII Remake, en op basis van hoeveel Yuffie in de trailer zit, krijgen we het volledige pakket met recent toegevoegde DLC. Er is geen woord over wanneer en of dit andere pc-platforms zal raken, maar gezien de Epic-logo’s in de aankondigingstrailer (en de exclusieve lancering van Kingdom Hearts eerder dit jaar), is het veilig om hier een exclusieve periode te verwachten.

The Game Awards is een jaarlijks spektakel dat wordt georganiseerd door de ervaren presentator en journalist Jeff Kelly. In theorie is het een prijsuitreiking die de beste games van het afgelopen jaar belicht, maar de show genereert zijn grootste opwinding met een reeks aankondigingen voor nieuwe games van zowel grote als kleine ontwikkelaars.

Bekijk de trailer hieronder.

Blijf bij ons voor berichtgeving over alle aankomende pc-games die tijdens het evenement zijn aangekondigd.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Final Fantasy VII Remake komt over 1 week naar pc via Epic”, “type”: “news”, “category”: ” final-fantasy -7-remake “},” gebruiker “: {” loginstatus”: false},” game “: {” publisher “:” “,” genre “:” “,” title “:” Final Fantasy 7: Remake “, ” Genres:[]}}}}

READ  No Man's Sky krijgt een gratis grafische update op pc
Written By
More from Max Mcgee
De president van Hockey India heeft door het Ministerie van Sport gevraagd om ‘post te schrappen’
Hockey India, Twitter Het Ministerie van Sport op donderdag vroeg Hockey India,...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *