Deze 3D-thuistour is het beste toevallige videospel van 2020

Home Ronde van 8800 Blue Lick Rd.

Home Ronde van 8800 Blue Lick Rd.
Screenshot: Redfin

“Zoek de badkuip.” Dat is het simpele doel achter een fascinerende nieuwe game die is bedacht na een 3D-walkthrough van een huis in Louisville, Kent., Ging viraal op Twitter. ‘Eh. Vond dit in een Facebook-groep; de persoon die postte, zei ‘tour in 3D, probeer de badkuip te vinden’ … geniet ervan? ” leest een Tweet van actrice en schrijfster Jenny Jaffe. De thuistour begint eenvoudig genoeg, een voyeuristisch kijkje in een rommelig huis op 8800 Blue Lick Rd. Maar terwijl de zoektocht naar de kuip doorgaat, verandert de tour in zoveel meer. We zullen hieronder meer bespreken over de 3D-walkthrough, maar we raden echt aan om gewoon op de link te klikken en het zelf te verkennen.

Tijdens het “spelen” van wat we nu noemen 8800 Blue Lick Rd. (genoemd naar het adres van het getoonde pand), je begint op de begane grond … denken we. Een deel van de moeilijkheid van 8800 is hoe gemakkelijk het is om je om te draaien in de woning, waarvan je snel ontdekt dat het een labyrint is met onverwachte verborgen diepten – perfect voor De AV Club’s Horrors Week. Het eerste teken dat er iets mis is (afgezien van de enorme hoeveelheid Rockstar energiedrank op het eerste niveau), zijn de dubbele toiletten in de badkamer. Van daaruit begint het duidelijk te worden dat dit eigenlijk een soort werkplek is, met meerdere groepsbadkamers en gigantische kamers gevuld met willekeurige items.

Volgens de woningvermelding op Redfin, doet de makelaar zijn best om dit … unieke pand te verkopen: “Kerk, school, kinderopvang, bedrijf aan huis dit huis is het allemaal geweest. Deze unieke woning is precies wat u zoekt. Twee keukens, een eigen woonruimte en nog veel meer verrassingen. Dit is een must see. De foto’s vertellen niet het hele verhaal. ” Het staat vermeld als 3 bedden, 4 badkamers, maar erkent ook dat “alle verstrekte informatie dat wel is [sic] alleen over het eerste gebouw. ​​”

We gaan ervan uit dat het onroerend goed momenteel wordt gebruikt als tussenhandel van Amazon, mensen die artikelen tegen groothandelsprijzen kopen en deze vervolgens afzonderlijk online doorverkopen. Maar wie weet? We hebben meer uitgegeven dan 10 minuten om die verdomde kuip te vinden en ik werd meer dan eens omgedraaid, tot het punt dat het een beetje eng werd.

We hebben een theorie over waar het bad kan zijn, maar willen je plezier niet verpesten als je jezelf gaat verkennen. Laat gerust uw theorieën (of uw succes) achter in de commentaren.

Aangezien er blijkbaar meer gebouwen op dit terrein staan, kijken we uit naar het vervolgspel.

READ  Genshin Impact's Discord-server bereikte 800k en haalde hem in
More from Madison Garrett
Schalke ontsloeg David Wagner na 18 wedstrijden zonder winst
Schalke 04 heeft hun coach David Wagner ontslagen na een ongekende reeks...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *