Hoe InnerSloth te steunen voor hun gratis spel – Film Daily

Stop met handelen sus! InnerSloth’s Onder ons werd oorspronkelijk uitgebracht in 2018 voordat het dit jaar in populariteit steeg. Heb je genoten van de eenvoud van de meest populaire indiegame van 2020? Hier is alles wat u moet weten Onder ons en zijn ontwikkelaar InnerSloth.

Eer onder bedriegers

Online multiplayer Onder ons is dit jaar de meest besproken game geworden. Sluit je aan bij een groep van vier tot tien bemanningsleden die moeten bepalen wie van hen de bedrieger is voordat ze allemaal een gruwelijk lot tegemoet gaan. Onder ons gaat gepaard met veel teamwork en verraad.

Als je de bedrieger bent, moet je door ventilatieopeningen sluipen en je een weg banen door het schip, waarbij je een spoor van vernietiging in je kielzog achterlaat. Deze game zorgt ervoor dat je elke persoon met wie je speelt, in twijfel trekt – of moeten we maar zeggen tegen? Test je detectivevaardigheden en ontcijfer wie de kwaadaardige shapeshifter is.

Onder ons‘s achtergrond

Onder ons is gratis beschikbaar op mobiele apparaten en $ 5 op uw pc met Steam. Je kunt ook add-ons kopen, waaronder hoeden, skins en een verscheidenheid aan huisdieren.

Wie is precies de ontwikkelaar van de game, InnerSloth? Werken vanuit een kleine studio in Redmond, Washington, de game van het bedrijf Onder ons werd in september meer dan 100 miljoen keer gedownload. InnerSloth heeft ook de spellen uitgebracht Graaf 2 China & De Henry Stickman-collectie.

InnerSloth heeft onlangs plannen geannuleerd voor Onder ons 2 toen het origineel in populariteit groeide. In plaats van een vervolg komen er grote updates van het origineel Onder ons spel dat veel gebruikers graag zien geïmplementeerd.

READ  De Hit Mobile Game heeft dit jaar maar liefst $ 1 miljard verdiend

InnerSloth-update

InnerSloth onlangs aangekondigde updates om de spelervaring te verbeteren. Onder ons is leuk, maar het heeft ook zijn nadelen. Helaas zal het niet omgaan met die vervelende spelers die vertrekken omdat ze niet de bedrieger zijn – ja, we weten wie je bent! InnerSloth heeft een aantal opwindende veranderingen onthuld die kunnen helpen het spel te verbeteren.

Vriend- en accountsystemen zitten in de nieuwe update, waardoor de game veel persoonlijker wordt. We kunnen spelers die we hebben ontmoet toevoegen en later opnieuw spelen in plaats van nooit meer van ze te horen. Momenteel, Onder ons bevat drie kaarten (MIRA HQ, Skeld en Polus) waarin we moeten vechten om te overleven of gewoon wegrennen van ons nieuwste slachtoffer. Er staat ook een nieuwe kaart op de kaart en we zijn verheugd om te verkennen.

Ondersteuning voor kleurenblinden wordt ook in de update opgenomen. Voor taken en gameplay kunnen kleurenblinde spelers moeite hebben om taken te voltooien of te bepalen wie verdacht is. Nu is er een breder scala aan kleuren en opties voor degenen die kleurenblind zijn om het spel gemakkelijk te spelen.

Maak een omschakeling

Onder ons is momenteel alleen beschikbaar op uw telefoon of pc. Kan InnerSloth de overstap maken naar gameconsoles? Helaas is PS4 voorlopig uitgesloten. Vanwege technische details en beperkingen op de console, wordt de overgang moeilijker voor ontwikkelaars om te implementeren.

Nu InnerSloth meer inhoud aan de game toevoegt, is het mogelijk dat andere platforms een stukje van de taart willen. Nintendo Switch is in 2020 steeds populairder geworden – dankzij lockdown blues. Tussen het bouwen van vreedzame eilanden in Animal Crossing, zou een leuke en opwindende onderneming in de angstaanjagende moorddadige wereld van Among Us de ideale zet kunnen zijn.

Er is momenteel geen nieuws dat Nintendo wil toevoegen Onder ons aan zijn register, maar dat betekent niet dat het geen mogelijkheid is. Omdat indiegames steeds populairder worden, is het slechts een kwestie van tijd.

Eindelijk, heb je een pauze genomen van InnerSloth’s Onder ons? Hier is ons artikel laat je pijnlijk herkenbare memes zien die zijn gericht op het indiegame. Laat ons weten voor welke verbeteringen u denkt dat ze nodig zijn Onder ons.

READ  Asphalt 9: Legends is nu gratis te downloaden op Xbox en Windows
Written By
More from Eda Greene
Crash Bandicoot krijgt volgend jaar een nieuwe Mobile Runner-game
De game-ontwikkelaar achter de beroemde Candy Crush Saga, King (eigendom van Activision),...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *