Deze Android-smartphones kregen een (beveiligings) update – week 52

Een drukke week als het om updates gaat, want er waren nog allerlei fabrikanten aan het uitrollen. We zagen bijvoorbeeld enkele Android 11-updates en beveiligingspatches verschijnen. Ook voor week 52 van dit jaar Android Planet alles voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Lees verder na de advertentie.

Het Android-beveiligingsupdate-overzicht van week 50 – 2020

Android Planet houdt u elke dag op de hoogte van smartphone-updates. Meestal betreft dit toestellen die een versie-update krijgen, bijvoorbeeld als ze geüpdatet worden naar Android 10 of Android 11. Hiervoor hebben we het Android 10 overzicht en Android 11 overzicht gemaakt. In deze overzichtsartikelen kunt u precies zien of en wanneer uw telefoon wordt geüpdatet. Bekijk ook ons ​​grote overzicht van beveiligingsupdates, waarin u kunt zien tot wanneer uw apparaat updates zal ontvangen.

Beveiligingsupdates zijn echter net zo belangrijk. Deze patches houden problemen als adware, malware, ransomware en fleeceware op afstand. Dergelijke updates worden het hele jaar door uitgerold. In dit overzicht stellen we wekelijks een overzicht van de beveiligingsupdates samen. Staat je apparaat in de onderstaande lijst, maar heb je nog niets ontvangen? Maak je geen zorgen. Het duurt meestal een paar dagen tot weken voordat alle exemplaren van een apparaat zijn bijgewerkt.

Huawei

Ja echt, Huawei rolt een update uit voor een toestel uit 2017, zodat je net wat meer up to date bent.

Motorola

Fabrikant Motorola rolt verschillende kleine updates uit voor een aantal van zijn apparaten.

Nokia

Nokia heeft wederom een ​​hele lijst met toestellen voorzien van de laatste beveiligingsupdate die beschikbaar is. Het betreft de december-patch voor vijf toestellen.

READ  IOS 14.4.1 en iPadOS 14.4.1 beschikbaar: nieuwe bugfixes

OnePlus

Ook de OnePlus Nord is vernieuwd en dus helemaal up-to-date.

  • OnePlus Nord – Beveiligingsupdate van december 2020 en OxygenOS 10.5.8
OnePlus Noord

Oppo

Oppo’s Android 11-abonnementen zijn deels bekend en we kregen deze week de eerste melding dat een Find X2 Pro-gebruiker de update ook daadwerkelijk kon downloaden.

Realme

De Realme 6 heeft ook de laatste beveiligingsupdate van dit jaar.

  • Realme 6 – Beveiligingsupdate van december 2020

Samsung

Samsung rolt Android 11 al uit voor een aantal van zijn toestellen en nu zijn daar ook de S20 FE en Galaxy Z Flip bijgekomen. Bovendien ontving de Note 9 een beveiligingsupdate.

Samsung Galaxy S20 Fe Android 11

Sony

Vorige week is fabrikant Sony begonnen met de uitrol van de eerste Android 11-update. Gebruikers van Sony Xperia 1 II zijn de gelukkigen. Daarnaast heeft het bedrijf ook enkele andere patches uitgerold.

Geen update?

Staat uw apparaat er niet tussen? Welke kan. Fabrikanten brengen het hele jaar door updates uit, dus misschien is uw apparaat er de volgende keer. Zelfs als uw smartphone op de lijst staat, moet u mogelijk nog even geduld hebben. Het duurt meestal een paar dagen tot een week voordat een Android-beveiligingsupdate op alle apparaten is uitgerold.

Houden Android Planet Houd daarom het volgende overzicht in de gaten. Download bijvoorbeeld het gratis app voor je smartphone. Over deze serie gesproken: dit overzicht maken we samen met jou, de lezer. Ziet u uw apparaat niet in het overzicht, maar heeft u een update ontvangen? Laat het ons weten in de comments, en we zullen het toevoegen.

Wim, Ralf, Boris & Hans: Bedankt voor het doorgeven van de updates!

READ  Samsung Galaxy S8 beveiligingsupdate nog steeds
More from Madison Garrett

Italië en Portugal zijn de meest populaire bestemmingen voor deze herfstvakantie

Door het steeds wisselende reisadvies van de overheid kiezen vakantiegangers deze herfstvakantie...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *