Deze bootcamp-managementgame is geïnspireerd op de trainingssergeant van Full Metal Jacket

Full Metal Jacket is een hoeksteen van de militaire popcultuur voor iedereen die van oorlogsfilms uit de jaren 80 houdt, maar het inspireert meestal iets meer in de neus – een first-person shooter, of als we het over strategiespellen hebben, een soort team- ervaring met tactieken. Carlo Cassini, de solo-ontwerper voor het innovatieve WO2-spel tot het laatste vliegtuig, is dol op de drilsergeant uit de film – zozeer zelfs dat hij er een spel over heeft gemaakt.

Full Metal Sergeant is een kampmanagementspel met automatische gevechtsminigames. Je bent in de schoenen geschoven van een trainingsinstructeur in een anoniem militair trainingskamp dat twaalf weken de tijd heeft om hun rekruten in vorm te krijgen. Je kunt kiezen hoe je oefenterrein wordt opgezet, en het programma zelf beheren, en je kunt rekruten laten strijden tegen andere bootcamps.

Je moet op je hoede zijn voor stressniveaus – als je te veel vraagt, kunnen er slechte dingen gebeuren. We weten nog niet wat er is gebeurd, maar we hebben genoeg trainingsmontages gezien om een ​​goede inschatting te kunnen maken. Meestal gaat het om veel geschreeuw.

Toen hem er rechtstreeks naar werd gevraagd, zei Cassini dat als de stressniveaus te hoog worden, een recruiter je misschien zou proberen te vermoorden – zoals in de film.

“Het belangrijkste doel van het spel is om kwaliteitssoldaten te leveren en gedurende deze tijd niet te worden gedood”, vertelde hij ons. Geen druk dan.

Full Metal Sergeant wordt uitgebracht op pc via stoom- eind 2022.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Dit cursusmanagementspel is geïnspireerd op de drill sergeant van Full Metal Jacket,” “type”: “news”, “category”: “full” -metal-sergeant “},” gebruiker “: {” loginstatus “: false},” game “: {” publisher “:” CarloC “,” genre “:” Strategy Gamer “,” title “:” Full Metal Sergeant ” , “types”:[“Strategy Gamer”,”Simulation”,”Indie”]}}}}

READ  Pillars Of Eternity en Tyranny volgende week gratis op Epic

Written By
More from Max Mcgee

Tulip City Softbal teams in de wilde wedstrijden op vrijdag; Computer honkbal valt KNIA KRLS Radio

Softbalteams Bella en Bella Christian gingen elk op een koude vrijdag in...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *