Deze dappere speler deed mee vanuit een ziekenhuisbed en won

Dappere speler Nishil Shah zette een nieuwe standaard door zijn tegenstanders te verpletteren vanuit een ziekenhuisbed op een rustige platformgame. Dappere spelers zijn zeer toegewijd aan de beste tijden en streven, dankzij Riot’s kleinschalige toernooien en circuits, naar FPS Professionals hebben een manier gevonden om hun dromen te realiseren. Maar de competitie aan de basis is intens en soms moet je misschien vanuit een ziekenhuisbed spelen om bij te blijven. Het directe toezicht van Riot helpt de zaken op orde te houden, maar College Valorant is een ander verhaal.

Nichel Shah schreef moedige geschiedenis door vijanden uit te schakelen terwijl hij naar het ziekenhuis werd gebracht.

Shah neemt deel aan het Collegiate Valorant Circuit van de Old Dominion University in Virginia. Helaas kwam de CVAL-reis van zijn team in gevaar toen Nishil met een gezondheidsnoodgeval in het ziekenhuis werd opgenomen. Hij had pancreatitis in bed en was niet specifiek in de beste fysieke conditie. Dus natuurlijk probeerde ODU eerst een nieuwe afspraak aan te vragen, maar tevergeefs. De West Virginia Wesleyan Esports, ODU-tegenstanders, weigerden de timing te wijzigen.

“Mensen lachen om de GC-scene, maar het is echt niets vergeleken met wat ik elke dag bij Collegiate zie. Het onmetelijke ego van nul-ervaren spelers, Esport-managers die juichen als kinderen op het schema, teams die weigeren om een ​​nieuwe afspraak te maken met een speler in de nood kamer, “Nishil’s teamgenoot zei:.

Voor ODU veranderde er echter niets, want het team wist ze met een schone lei te verslaan. ODU kwam als beste uit de bus met een score van 2-0, waarbij Nishil hun ster was die speelde op de ping ondermaats en onder het gemiddelde spelopstelling. Zijn dienblad diende als zijn speeltafel, terwijl de laptophoes van zijn zus diende als zijn muismat. Nishil elimineerde echter vijanden op zijn laptop en zette een nieuwe standaard in de zanderige maalcultuur.

READ  Rapport: release van Star Wars KOTOR voor onbepaalde tijd uitgesteld

Zijn CVAL-kampioenschap was niet het enige dat Nishil die dag won. De aspirant-professional is ook in de Riot-spotlight beland en heeft een felbegeerde pistoolgreep-buddy en enkele Valorant-bonuspunten verdiend om te winkelen. Dus, hoewel strijden bij ziekte misschien geen geweldige ervaring is, Nichel Maak er het beste van, zonder twijfel.

Wil je je eigen dappere sleur beginnen? Begin met het vinden van de beste agent door onze website te bekijken Lijst met dappere klassen. Zorg er ook voor dat je een bestand hebt Beste dappere kruislijnen Voordat je op play drukt en in de competitieve chaos terechtkomt.

Written By
More from Max Mcgee
Dragon Age 2-personages leggen hun laatste eerbetoon uit, zegt Dave
Net op het moment dat het nieuws over de volledige titel voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *