15 engste baasgevechten in videogames ooit

5. The Rat King – The Last of Us Part 2

Wie dan ook de laatste van ons De titels worden gemakkelijk gerangschikt onder de beste games ooit gemaakt, maar ondanks dat het post-apocalyptische games zijn die sterk zijn beïnvloed door de zombie-apocalypsfantasie, staan ​​ze niet echt bekend als eng. Het is de vraag of je het echt als een survival-horrorgame kunt beschouwen. Er is echter één deel van de serie dat ongetwijfeld angstaanjagend is: The Rat King.

Ondanks de naam heeft de Rattenkoning niets te maken met echte muizen. In plaats daarvan is het een gigantische klomp infectie die in de loop der jaren is samengesmolten. Na een korte achtervolging door de gangen van een lang verwaarloosd ziekenhuis, neemt de verdomde rattenkoning in de buurt alles wat je hoeft te overwegen. Breng bommen en vlammenwerpers over je vuurwapens. Zelfs met dat alles, zul je het moeilijk hebben om dit ding uit elkaar te halen, vooral als het in tweeën splitst.

Margaret Baker in Resident Evil 7

4. Margaret Baker – Resident Evil 7

veel vampier Fans zullen je vertellen dat de zevende inzending in de langlopende serie de meest angstaanjagende is, met het gevecht van de baas tegen het hoofd van het gezin, Baker, vaak genoemd als de belangrijkste reden erachter. Op dit punt in het spel zul je Margaret en haar gigantische vliegen goed kennen, maar wanneer het tijd is om ze in het oude huis tegen te komen, zijn ze in slechte staat veranderd.

Ze probeert er niet langer uit te zien als een mooie dame van middelbare leeftijd, ze is nu een uitgestrekte angst voor insecten, en ze zal dat in haar voordeel gebruiken om muren en plafonds te beklimmen om bij je weg te komen, en je dan vast te grijpen met haar lange vervelende armen wanneer je verwacht het het minst. En dan keren de vliegen natuurlijk weer terug naar de kudde. De beste manier om van Margaret af te komen, is door het vuur op haar gezwollen buikcel te richten, maar ze vecht verrassend hard.

READ  Elden Ring-fan maakt het spel voor Game Boy ongedaan
Mr. X in Resident Evil 2

3. Mr. X – Resident Evil 2 (2019)

Een van de originele ontembare bazen, Mr. X is angstaanjagender dan ooit uit de remake van 2019 Resident Evil 2. Deze tiran bewijst vanaf het begin dat hij anders is dan alle andere vijanden in het spel. Als je als Leon speelt, explodeert hij door een bakstenen muur. In het scenario van Claire negeert hij letterlijk een gecrashte helikopter. En dan, wat je ook doet, het blijft komen. Veel geweerschoten kunnen hem even verdoven, maar na een paar seconden is hij terug en gaat van kamer naar kamer in de Raccoon City Police Department totdat hij je vindt. Al die tijd veranderde zijn sombere en emotionele blik nooit.

De constante dreiging van Mr. X maakt dit deel van het spel te gespannen voor standaard moeilijkheidsgraad, en ontmoetingen met hem kunnen je run op hogere moeilijkheidsgraad gemakkelijk beëindigen. Leon krijgt eindelijk de kans om hem aan het einde van zijn verhaal te verwijderen.

Written By
More from Aubrey Mason
Michelle Obama blaast lusteloze DNC nieuw leven in
Michelle Obama bracht maandag de Democratische Nationale Conventie tot leven na bijna...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *