Deze Final Fantasy XIV-anime is geweldig, echt en erg kort

Final Fantasy XIV is inderdaad een grotendeels realistische MMORPG voor fans van tekenfilmgames, maar de zwakke vibes moeten zich nog vertalen in een volledige anime-serie. Square Enix heeft ons in de loop der jaren nogal wat geanimeerde filmachtige advertenties en trailers voor FFXIV gebracht, maar de nieuwe Koreaanse animatie-advertentie dempt de sfeer van de game als niets dat je eerder hebt gezien.

De video van twee minuten bevat het personage van speler Miqo’te Wake Up in Limsa Lominsa, en – volgens een losse fanvertaling op Reddit – Vrees voelen bij het enorme aantal activiteiten dat beschikbaar is bij FFXIV. Dan realiseert hij zich dat de Lominsans rondhangen en hun eigen werk in hun eigen tempo doen, zodat hij hetzelfde kan doen. Een leuke herinnering voor iedereen die in een mega MMO terechtkomt.

Het echte plezier in de video is hoe goed het de kwaliteit weergeeft van rondhangen bij Limsa Lominsa, met andere spelers die geïmproviseerde danssessies houden, schijnbaar willekeurige gevechtsmanoeuvres uitvoeren of in de hoek zitten en maken. Het enige wat hij mist is het spannende rollenspel dat je zo nu en dan speelt, maar ach, je moet iets onthouden voor het eigenlijke spel.

Bekijk de onderstaande video, zoals opgemerkt door destructief

Misschien herinner je je ook Older Square Enix Kiezen is van jou Leven Een promotievideo-serie voor FFXIV, die even cool is, maar dat is het niet Helemaal Geniet van de echte gaming-sfeer.

READ  Diablo 2 Resurrected releasedatum - Wanneer is de gesloten bèta
Written By
More from Max Mcgee

Xbox Game Pass voegt een aantal geweldige games toe, maar niet voor iedereen

Xbox Game Pass en Xbox Game Pass Ultimate hebben vandaag drie nieuwe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *