Deze indiegames voor Xbox en pc hebben voor mij de PlayStation-show gestolen

Deze indiegames voor Xbox en pc hebben voor mij de PlayStation-show gestolen

Sony’s PlayStation Showcase in het voorjaar van 2023 toonde tientallen aankomende titels die naar PlayStation-consoles gaan, en velen van hen krijgen al veel enthousiasme van fans. Na het bekijken van de show was ik echter verrast om te ontdekken dat drie indiegames de hele PlayStation Showcase voor mij droegen – en ze gingen allemaal naar Xbox bij de lancering.

Dit zou niet geheel verrassend moeten zijn. Per slot van rekening gaan er bij de lancering 14 PlayStation Showcase-games naar Xbox en pc, naast de PlayStation-console-releases waarop Sony zich wil concentreren. Na hordes remakes, sequels en bergen AAA-titels heb ik deze drie indiegames echter meteen aan mijn lijst toegevoegd. Als je een vergelijkbare smaak hebt in videogames als ik, wil je het ook eens proberen.

Cat’s Quest: Piraten van de Puriben

  • Type: Openwereld-RPG
  • Platformen: Xbox-serie X | S, Xbox One, Windows-pc, PS5, PS4 en Nintendo Switch
  • Publicatiedatum: 2024

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *