Warhammer 40K ontmoet Twisted Metal in Speed ​​​​Freek’s gevechtsautoracer

De Warhammer 40.000-franchise van Games Workshop heeft tot doel het Twisted Metal-vormige gat in de harten van fans te vullen met een nieuwe racegame voor gevechtsvoertuigen. Warhammer 40.000: gratis snelheideen gratis te spelen autoracespel voor meerdere spelers, geïnspireerd op de minigame van 2018, komt naar Windows-pc, met alfatests van spelen op Steam op donderdag.

Hoewel het lijkt alsof de loterij op de Orks achter het stuur ontploft, is er meer dan alleen hersenloze vernietiging in het spel Vrije snelheid. Spelers zullen elkaar bevechten op verschillende rigs – er zijn soorten schade, tanks en ondersteuning – in meerdere speltypen. In de Pursuit-modus veroveren teams punten en vechten ze om controle, terwijl de Caravan-modus gaat over het beschermen van je konvooi terwijl je probeert je vijanden te saboteren.

Vermoedelijk zal er ook een optie zijn om ernaartoe te springen Vrije snelheid16 spelers blazen elkaar op.

Warhammer 40.000: gratis snelheid Het is ontwikkeld door Caged Element, dat een ander gevechtsracespel heeft gemaakt, controle – die een beetje een Wipeout/MotorStorm-sfeer had – en werd gepopulariseerd door Plaion. Dat zegt de ontwikkelaar Vrije snelheid Het is “een beetje schokkerig, krakkemikkig en plakkerig aan elkaar”, dus verwacht wat bugs als je begint met alfatesten.

U kunt toegang vragen om te spelen Warhammer 40.000: gratis snelheid vroeg Het is voorbij op Steam.

Lees verder

READ  TikTok overweegt zijn makers abonnementskosten te laten vragen
Written By
More from Lesley Curry
Google heeft een fout gemeld bij het voltooien van de Google Play-cadeaubontransactie
Nieuwe updates zijn toegevoegd onderaan dit verhaal……. Het originele verhaal (gepubliceerd op...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *