Deze Lego pc-behuizing uit 2002 kan uw apparaten kapot maken

Als je een nieuwe gaming-pc aan het samenstellen bent en je hebt veel geïnvesteerd in het verkrijgen van de beste grafische kaart en de beste gaming-CPU om geld over te houden voor de behuizing van de pc, waarom zou je dan niet gewoon je componenten verbergen met de duizenden legoblokjes? heb je je verstopt op zolder?

Compensator Hackerbell Ze deelden enkele foto’s van de op Lego gebaseerde computer die ze in 2002 bouwden, compleet met een Pentium 4-processor, twee diskdrives en een floppy disk drive – ze leven daar een goed leven. Ze zeiden dat ze wensten dat ze de stenen aan elkaar hadden gelijmd, omdat hun constructie alarmerend zou buigen bij het verplaatsen van de computer. Als je naar de foto’s kijkt, lijkt het niet de sterkste structuur die er is.

Serieus, Niet doen Probeer dit zelf eens. Lego zelf raadt af om stenen langdurig op te slaan bij temperaturen boven de 40 ° C, dus zelfs met de beste AIO-koeler, zul je het moeilijk hebben om de temperatuur laag genoeg te krijgen om te voorkomen dat je computerbehuizing smelt in je kostbare componenten, zelfs hoewel de Redditor leek te leven om het verhaal te vertellen. Als het probleem met het smelten van plastic stopt, tellen we de legostenen kon Maak een levensvatbare computerbehuizing.

Allereerst zou ventilatie geen probleem zijn, met Lego Technic-stenen met gaten aan de voorkant, die zorgen voor geweldige ventilatie voor al je fans. En u hoeft zich nooit zorgen te maken over het kopen van een nieuwe behuizing als uw nieuwe grafische kaart niet past – u kunt gewoon de behuizing ombouwen.

Mijn Lego-computer uit 2002 van pcmasterrace

Heeft u last van een slappe grafische kaart? Lego kan dat ook goed sorteren. Maar tenzij we pc-componenten zien werken bij temperaturen onder het vriespunt waardoor je Lego-pc geen gesmolten stapel plastic wordt, denken we niet dat het helemaal zal vissen.

READ  Star Wars: Squadrons update 2.0 is uit

Written By
More from Max Mcgee

Doom Eternal heeft een aantal nieuwe masterniveaus, met dank aan deze modder

Als je een uitdaging nodig hebt, Doom Eternalheeft een aantal nieuwe masterniveaus,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *