Pokemon McDonald’s-kaarten worden verkocht vanwege makelaars

Speculanten maken gebruik van de maas in de McDonald’s om pakjes Pokémon’s 25-jarig jubileum ruilkaarten in Happy Meals te pakken en ze vervolgens online te verkopen tegen exorbitante prijzen, waardoor fans teleurgesteld worden. Kotaku En de geribbeld) Aan sociale media om hun woede te uiten over deze praktijk, waarbij dozen met Pokemon-kaarten op websites zijn gepost, zoals EBayVoor oogdruppels, tot 1500 dollar.

De verpakking in beperkte oplage, die wordt verkocht in geselecteerde McDonald’s-restaurants als onderdeel van de historische verjaardag van de franchise, zou als onderdeel van McDonald’s Happy Meals moeten komen. voor iedere Pokemon-siteOfficiële aankondiging: Happy Meal-kopers ontvangen een boosterpakket met 25th Anniversary Trading Cards met vier exclusieve kaarten. Er zijn 50 kaarten die fans kunnen verzamelen – alle 24 van Pokemon en Junior Pikachu in Standard en Chip Editions – maar, net als bij andere Pokemon-ruilkaartenpakketten, zijn de kaarten die je krijgt volledig willekeurig. Het kopen van gelukkige McDonald’s-maaltijden zou de enige manier moeten zijn om ze allemaal bij elkaar te brengen, maar speculanten omzeilen dat, met een maas in de wet waardoor ze de verpakkingen in bulk kunnen kopen.

READ  Falcon and Winter Soldier set photo onthult verrassende wending van een superschurk

Volgens Kotaku lijkt het erop dat elke McDonald’s een ander beleid heeft over de verkoop van deze verpakkingen, waardoor speculanten er relatief gemakkelijk aan kunnen komen. Sommigen kopen massaal Happy Meals om de pakjes te pakken voordat ze het eten weggooien. Ondertussen verschijnen anderen gewoon bij McDonald’s en vragen om hele dozen te kopen, of Hij komt om 5 uur opdagen Zodat ze als eerste een pakket kunnen kopen.Natuurlijk gingen boze ouders en andere liefhebbers van ruilkaarten naar Twitter om hun ongenoegen te uiten over de verkoop van de pakketten. Het is duidelijk dat er maar een bepaalde hoeveelheid inventaris is om rond te lopen, en kinderen en andere enthousiaste Pokemon-fans missen iets – of worden zelfs geprijsd – omdat ze de kaarten voor zichzelf hebben.

Sommige Twitter-gebruikers, waaronder Sluit een tweet inHij beweerde dat sommige McDonald’s-winkels mensen beperken tot vijf pakketten tegelijk, maar zelfs deze limieten werden pas vastgesteld nadat een enkele exploitant meer dan 450 pakketten in één bezoek had gekocht.

Veel Twitter-gebruikers hebben McDonald’s gevraagd om een ​​brede limiet voor het bedrijf in te voeren voor het aantal pakketten dat één persoon kan kopen, maar hun inspanningen zijn tot dusver aan dovemansoren gericht. We hebben contact opgenomen met McDonald’s voor commentaar.

READ  Kijk live: SpaceX voorziet zijn ruimteschip van brandstof voor een vlucht op grote hoogte [Updated]

Ander nieuws over ‘dure Pokemon-kaarten’: een doos met originele Pokemon TCG Booster Packs is onlangs verkocht voor $ 400.000, en rapper Logic Charizard kocht vorig jaar een glanzende voor meer dan $ 200.000.

Tom Bauer is een freelanceschrijver uit het VK. Volg hem Twitter.

Written By
More from Lesley Curry

Apple haalt duizenden games uit zijn Chinese App Store – One More Thing

De strijd tussen China en Amerika gaat door en dat betekent slecht...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *