Deze Skyrim-mod voegt een hele Dwemer-universiteit toe, met speurtochten, kerkers en meer

Het lijkt erop dat we een andere kanshebber hebben voor de lijst met de grootste en beste Skyrim-mods daarbuiten – een fan heeft een hele Dwemer-universiteit gemaakt voor de RPG-spellen wereld. Het voegt niet alleen de locatie toe – de prestigieuze en historische universiteit van Kagrenfahlz – zelf, maar er zijn ook een heleboel “boeken, filosofen, speurtochten, kerkers” en meer.

“Deze mod is voor liefhebbers van filosofie, degenen die het geschreven woord bewonderen, speurtochten en mysterieoplossers”, zegt modder AureliusofKvatch. “Skyrim ademt filosofie uit, maar drukt het zelden uit. Kagrenfahlz lost dat op door Tamriel een filosofische traditie te geven. Dovahkin kan nu eindelijk zijn of haar veronderstellingen uitdagen en een kritische denker worden. “

De nieuwe universiteit is een haven van een origineel ‘Filosofie in Skyrim’ mod door dezelfde maker, maar met een hoop extra inhoud en goodies eraan toegevoegd. Er zijn bijvoorbeeld meerdere speurtochten, waarvan sommige ‘vergelijkbaar zijn met de oude falmer tome-speurtochten’ van Skyrim’s Dawnguard-uitbreiding, terwijl andere meer ‘verwant zijn aan eenvoudige fetch-speurtochten’ – maar, voegt de modder eraan toe, ze hebben een een paar wendingen ook. Er zijn ook enkele “grotere” missies, waarvan er twee de open-wereld games stralend zoeksysteem, evenals enkele die je door kerkers leiden. Oooh.

De modder zegt dat ze hier niet teveel over willen verklappen, en stelt voor dat je naar de Sleeping Giant Inn gaat en met Duns Scotus praat. Vraag of hij wat hulp nodig heeft, en hij zal je in de goede richting wijzen. Er zijn een aantal doelstellingen bij betrokken, zegt AureliusofKvatch, maar “soms moet je gewoon je hersenen gebruiken”.

READ  Twitch zou meer advertenties en slechtere abonnementsdeals overwegen

Wat betreft de universiteit zelf, u kunt een kijkje nemen in een bovenaanzicht van de plattegrond op de mod’s hier en van dichtbij (r) hierboven. Naast dit, en de missies, zijn er “20+ boeken, een paar NPC’s in Skyrim en een aantal NPC’s op een verborgen locatie, een context van filosofische praktijk in Tamriel, een oud raadsel dat wacht om opgelost te worden, en meer. kleine raadsels, puzzels, kerkers en enkele kleine verrassingen ”. Een aanwijzing voor het laatste is: ga “controleer de Khajiit-karavanen voor een boek met een vreemde naam”. Phwoar.

Het is vermeldenswaard dat de NPC’s stemloos zijn, maar de modder suggereert dat je een combinatie van deze ‘stille stem’-mod en ondertitels kunt gebruiken om er zeker van te zijn dat je weet wat er aan de hand is.

Als je meer wilt weten of de Dwemer-universiteit van Kagrenfahlz wilt pakken voor je game, kun je deze vinden op Nexus Mods hier. Ga nu maar naar die boeken – je weet nooit wanneer de volgende popquiz zal zijn.

Written By
More from Max Mcgee
De door fans gemaakte Mario 64 pc-poort krijgt ray tracing
Ik denk dat de Mario 64-poort misschien wel het coolste is dat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *