Mount & Blade II: Bannerlord verlaat vroege toegang met echte banners

Het is niet alsof het lang geleden is dat een bestand Mount & Blade II: Bannerlord Early Access is begonnendie velen van ons meeneemt die op de middeleeuwen hebben gewacht zand spel Door complete verrassing. Dat was nu meer dan twee jaar geleden, hoewel TaleWorlds’ ambitieuze vervolg op Warband klaar is voor zijn “officiële” release, misschien dankzij de toevoeging van fysieke banners die je in de strijd kunt dragen.

Dat klopt: Bannerlord heeft nu banners. Het zijn items die je personage of AI-helden kunnen uitrusten en meenemen in de strijd, en ze zullen verschillende voordelen bieden aan de formatie die hoort bij degenen die ze dragen. Bannercomponenten, evenals de canvasbanners zelf, kunnen worden vervaardigd, aangepast en als ze vallen, kunnen andere krachten ze weer oppakken om de rest van de formatie te blijven inspireren.

TaleWorlds zegt dat hoewel Bannerlord 1.0 nu de deur uit is, de studio de game op geen enkele manier heeft afgemaakt. De studio heeft verschillende functies in de maak, zoals het toestaan ​​van spelers om criminele ondernemingen over te nemen, het lanceren van verrassingsaanvallen op gevangen mensen om hun belegeringsmachines te vernietigen, en een nieuwe locatie voor een oudere leider om te gebruiken op een feest bij het overhandigen van de teugels aan hun erfgenaam. .

TaleWorlds zegt ook dat het de herhalingseditor is blijven verbeteren, die mogelijk wordt meegeleverd met de mods die de studio in de komende maanden wil uitbrengen.

De Publiceer releaseplannen op de officiële TaleWorlds-website Hij heeft aanvullende informatie. Bekijk onze gids voor: Mount & Blade II: Bannerlord cheat Leer hoe u console-opdrachten activeert en hoe u ze gebruikt.

READ  Skyrim mods hervormde religie, met nieuwe goden en heiligdommen die aan het licht komen

Written By
More from Max Mcgee
Aditya Yoginath Trends op Twitter terwijl PM Modi de naam van Memes nieuw leven inblaast
PM Narendra Modi sprak Yogi Adityanath aan als “Aditya Yoginath” tijdens de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *