Deze Starfield-speler heeft een tip voor het converteren van de enquêtes van uw planeet

Deze Starfield-speler heeft een tip voor het converteren van de enquêtes van uw planeet

Je kunt alle planeetscangegevens in Starfield krijgen als je een verlaten onderzoekstoren vindt.

Dat hangt ervan af u/Repulsive_Show_1664die op de Starfield-subreddit zijn verschenen om hun ontdekkingen te delen en mede-Starfielders te helpen hun enquêtes te versnellen.

Laten we Starfield spelen – Hoog in de ruimte! De eerste 3 uur van Starfield XBOX Series

“Een willekeurig gegenereerde bezienswaardigheid, de verlaten onderzoekstoren, heeft meestal bovenaan een computer waarop je planetaire onderzoeksgegevens voor jouw planeet kunt downloaden.” [sic] Ze schreven: “Gewoon een tip!”

“Ja, dit is een juweeltje aan informatie. Ik heb een paar uur besteed aan het scannen van Polycene 3 (verkennen voordat ik het artefact kreeg), maar dit voelt niet als bedrog, maar meer als een logische manier om de gegevens in het verhaal uitgelegd te krijgen. ” hammxstarfield.

Korte tijd later kwam Repulsive terug om de draad bij te werken en ervoor te zorgen dat deze niet “desinformatie verspreidde” nadat sommige spelers zich afvroegen of de methode “alle onderzoeken” opleverde of slechts één planetair attribuut.

“Ik wilde dit updaten sinds het ontplofte, dus ik verspreid geen desinformatie, en het geeft meestal altijd een planeetthema (meestal één), en ik denk dat het willekeurig is als het je meer gegevens oplevert. Het vereist meer testen, wat ik zal ik doen.” Ik zal het later doen als ik het spel start!”

Wat betreft waar kan ik de computer vinden?

‘Er is een van die gesloten deuren bovenaan de toren, en zodra je de computer gebruikt om hem te openen, zou er aan de rechterkant van de kamer een kerkerkist moeten zijn, en aan de linkerkant zou er een computer moeten zijn die je kunt openen. kan gebruiken om ‘er toegang toe te krijgen’”, legde het OP uit. “Ik deed een groep, en ze waren allemaal.”

In dezelfde draad deelde een andere poster nog een belangrijke tip:

Hij voegde eraan toe: “Ik weet dat het eenvoudig klinkt, maar als je het niet hebt gedaan, zul je na 90 uur ontdekken dat er dieren onder water zijn.” com.dogofhavic.

Meer dan zes miljoen mensen hebben nu Starfield gespeeld. Dit maakt Starfield “Bethesda’s grootste game-lancering ooit”, aldus een bericht op X/Twitter. De suggestie is dat een Bethesda-game nog nooit in zo’n snel tijdsbestek zes miljoen spelers heeft bereikt.

READ  Mopperende Olifant: Spellen delen op Oracle Park is een mogelijkheid voor de A's

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *