Deze vier wedstrijden speelden op Super Bowl Sunday

Super Bowl Het was een beetje een afknapper Verstandige concurrentie. Maar eerder op zondag waren het degenen die pre-match shows misten en zich bij het damesbasketbalteam van de universiteit voegden, twee van de vier beste teams in nauwe competities tegelijkertijd en op het laatste moment overwinningen.

Dit komt bovenop de onrust op donderdag- en vrijdagavondweek 10 terwijl de Associated Press de top 25 bekleedt Het was al in opwinding Toen North Carolina Louisville versloeg, stond het op de eerste plaats.

Er komt er nog een Verleidelijke wedstrijd wanneer maandagavond South Carolina # 2 en # 3 botsing Ocon in Storrs, Connecticut. (Positie vóór de nieuwe AP-poll om 12.00 uur).

Dit is wat je deze week hebt gemist aan de halsbanden van universiteitsmeisjes.

ACC Drama: Louisville overleeft een verrassingspoging en North Carolina lijdt aan één

Dana Evans hief Louisville op uit de klauwen van een mislukte poging van de Notre Dame. (AP Foto / Elise Amendola)

De week begon met North Carolina en klom voor de tweede keer dit seizoen naar het nummer 1-team. De wedstrijd tussen de twee rivalen eindigde zondagmiddag in afzonderlijke close-competities.

Louisville, die hun eerste plaats verloor, overleefde de Notre Dame, 71-65. Fans van Cardinals (18-1, 11-1 ACC) kunnen senior Dana Evans bedanken (zoals altijd, toch?). zij Ze scoorde vijf punten op haar totale score van 27 In de laatste minuut om een ​​overwinning veilig te stellen en het schot los te laten dat het spel net genoeg buiten bereik bracht.

Notre Dame (8-8, 6-6 ACC) kreeg de kans om laat op voorsprong te komen nadat een 3-pointer van Dara Mabre hen naar binnen bracht en hen weer een offensieve kans ontnam. De oversteek ging niet en Kianna Smith zorgde voor herstel voor Lewisville.

Evans brak de Smooth As Silk 3 Index om de marge naar vier punten te duwen met 56,5 over. Het is allemaal voorbij.

Terwijl de laatste minuten speelden in Louisville, probeerde North Carolina (12-2, 7-2 ACC) de eerste plaatskans vast te houden in de komende poll. Het kwam niet los.

READ  Lionel Messi verbreekt de onderhandelingen over contractverlenging met Barcelona

Het binnenkomen van North Carolina (9-8, 4-8 ACC) in de laatste tien minuten drie minuten te laat, het verslaan van North Carolina, 76-69, met een 27-17 dominantie in het vierde kwartaal. Het is het derde opeenvolgende seizoen dat ongezaaide Tar Heels hebben Versloeg het Wolfpack-team uit de top tien.

North Carolina scoorde in totaal 40,6 procent en 42,3 procent van de 3-punts streak. Ze waren 5 tegen 7 achter de boog in het vierde kwartaal (11 tegen 26 in totaal) en de Wolfpack behield een 4 uit 19 van hetzelfde bereik.

Alyssa Ostbe behaalde haar hoogste professionele niveaus in punten (20) en rebounds (12) voor het leiderschap van de Verenigde Naties. Ze maakte 8 schoten op 10, inclusief alle 4 pogingen van 3 punten. Elisa Konani, de beste speelster op nationaal niveau, scoorde 14 punten en zes rebounds voor Wolfbeck.

De resultaten geven Louisville alleen controle over ACC, waarbij North Carolina twee verliezen achterlaat en Georgia Tech (11-4, 9-3) en Syracuse (11-4, 8-4) over de opvallende afstand.

Big Ten en SEC brengen drama naar Super Bowl Sunday

Het drama liep laat op zondagmiddag.

In een moment van dejavu stelde tweedejaars Agis, Jordan Nixon, het winnende doelpunt in de wedstrijd tegen nr. 16 in Arkansas. Door ze in minder dan 10 seconden op de klok – en nog minder in de shotklok – in de basket te drijven, werd opnieuw een Texas A&M 7 zege behaald. Tijdens hun eerste ontmoeting op 10 januari, Nixon Neem op op een vergelijkbare schijf Om Aggies een overwinning van 74-73 te bezorgen in de laatste seconde.

Amber Ramirez uit Arkansas koppelde het aan 3 op 1:20. Beide teams misten de schoten voordat de Aggies 29 seconden voor de wedstrijd een time-out namen en Nixon speelde.

Ramirez scoorde 21 punten en zette de reeks wedstrijden voort met maar liefst vijf drie tot vier schoten. Chelsea eindigde Dengue met 12 punten, De helft van haar gemiddelde is 22.

READ  Herziening van de 20 game-regel voor een verkort Boston Celtics-seizoen

Het is een enorm verlies voor Arkansas (14-7, 4-6 SEC), dat enkele van de SEC-teams omver wierp die boven hen uitkwamen op de ranglijst, maar zware verliezen leden tegen anderen. Het was een grote overwinning voor Texas A&M (18-1, 9-1) aangezien de Aggies hopen op de laatste confrontatie van het seizoen met South Carolina (15-1, 10-0) die hen de titel van het reguliere seizoen zal opleveren. Tennessee (9-2, 6-1) ligt dicht achter.

Bij de Big Ten overleefde No. 22 Northwestern een verrassingspoging van de staat Michigan, 63-60. Wildcats (11-3, 9-3) nam een ​​voorsprong van 37-18 in de helft voordat hij 24 toestond aan de Spartanen in het derde kwartaal. Michigan stond gelijk op 56-56 met nog 4:33 te gaan en nam na 30 seconden de leiding op de Janai Crooms-sprong. Ze had 10 punten, vijf schoten, vier assists en vier rebounds.

Ze zetten het terug op 59 toen Veronica Burton’s vrije worp en cross-over Lindsay Pulliam het inzetten voor de Wildcats. Burton passeerde de bal om de gelijkmaker te breken en sloeg twee vrije worpen om een ​​minuut voor de overwinning voldoende afstand te geven.

Burton scoorde 19 punten en was 14 van de 17 vanaf de vrije worplijn. William scoorde 22 met zes rebounds.

Nr.20 DePaul Ze heeft een eigendom gewonnen Tegen Marquette, 87-85, in de Grand East-competitie dichtbij.

Ole Miss, Washington State bereidde de tumultueuze fase voor

De opwinding ging zondag niet weg. Kentucky, gerangschikt 15e en # 5 bij UCLA, leden beide eerder deze week onderbroken.

Ole Miss (8-7, 2-7 SEC) versloeg een verliezende inzinking van zes wedstrijden om Kentucky met 72-60 omver te werpen, ondanks een ander moedig bod van Wildcats-doelman Ryan Howard. Ik schonk 26 punten op een ruwe bakdag 7 versus 26 (2 versus 10 bereik). De jeugddoelman zorgde voor 10 van de 14 vrije worpen en voegde 10 rebounds, vier assists en drie steals toe.

READ  Hoe een Bengaalse man de Amerikaanse moeder hielp borgtocht te krijgen bij de Amerikaanse rechter Caprio

Shakira Austin had 21 punten en 12 dubbele rebounds voor Ully Mays, die het team leidde in rebounds (49-34) en punten in het lakwerk (42-40). Hij leed ook aan een SEC-liefdesverdriet, waaronder het verliezen van extra tijd aan LSU, het verlies van vier punten aan de Mississippi en het verlies van één punt in de wedstrijd in Tennessee.

Aan de westkust keerde de staat Washington (9-7, 7-7 Pak-12) zich terug en versloeg op vrijdag UCLA nr. 5, 67-63. Het was de eerste overwinning op een van de top 5 teams in de geschiedenis van de show, naast de eerste week dat het eerder dit seizoen in de poll werd gerangschikt.

Charles Leger Walker scoorde 13 van de in totaal 15 punten van de Cougars in het vierde kwartaal – en 28 in totaal – om hun eerste overwinning op Bruins sinds 2016-2017 te claimen. De drievoudige wijzer was 42 seconden geleden.

Het is ook de overwinning van het derde team op de tegenstander dit seizoen, en de tweede op een team uit de top tien.

Charisma Osborne leidde het UCLA-team (10-3, 8-3) met 21 punten en Michaela Onen voegde 16 punten en zeven rebounds toe. Het team worstelde op afstand en raakte vijf van de 20 pogingen vanaf 3 punten, terwijl 36,2% in totaal en 69,6% (16-23) de vrije worplijn raakte.

Stanford (17-2, 14-2) staat nog steeds bovenaan de conventie (en eindelijk weer thuis in Santa Clara). Arizona zal maandagavond nr. 9 (11-2, 9-2) en nr. 12 Oregon (12-3, 9-3) ontmoeten, wat een impact zal hebben op de plaats van UCLA, momenteel de vierde plaats, zal eindigen in de conferentie stand op weg naar week 11 van het tijdschema. En Arizona won vorige maand met 57-41.

Super Bowl LV van Yahoo Sports:

More from Madison Garrett

Installatie, het maken van vergaderingen en meer tips

Zoom is tegenwoordig erg populair, maar videobellen is niet ieders snoepje. In...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *