Ghost Of Tsushima 1.1 update volgende week, voegt gratis legendes coöpmodus toe en meer

Ghost of Tsushima’s 1.1-update arriveert op vrijdag 16 oktober, heeft ontwikkelaar Sucker Punch aangekondigd. De gratis update introduceert een assortiment nieuwe content voor de PS4-actiegame in de open wereld, inclusief de eerder aangekondigde Legends multiplayer-modus, een New Game + -optie, extra trofeeën en meer.

Sucker Punch heeft meer details gedeeld over de inkomende inhoud in een PlayStation Blog-bericht. De eerder genoemde Ghost of Tsushima: Legends is een coöpmodus met verhaalmissies voor twee spelers en overlevingsmissies voor vier spelers, met een Raid-speltype “in de weken na de lancering”.

Nadat je de 1.1-update van Ghost of Tsushima hebt geïnstalleerd, moet je de Legends-ontgrendeling downloaden uit de PlayStation Store. Je hebt ook een actief PlayStation Plus-abonnement nodig om het met anderen te spelen.

Zoals eerder aangekondigd, is Legends geïnspireerd door de Japanse mythologie. In tegenstelling tot het hoofdspel, bevat het geen Jin, maar eerder een personage dat je zelf hebt gemaakt. Je personage kan een van de vier verschillende klassen zijn: samurai, jager, huurmoordenaar en ronin (die een geesthond die je kunt aaien). Je kiest een van deze klassen wanneer je Legends voor het eerst begint, en ontgrendel de resterende naarmate je verder komt in de modus.

Galerijafbeelding 1Galerijafbeelding 2Galerijafbeelding 3Galerijafbeelding 4Galerijafbeelding 5Galerijafbeelding 6Galerijafbeelding 7Galerijafbeelding 8Galerijafbeelding 9Galerijafbeelding 10

Sucker Punch zegt dat Legends “vol zit met nieuwe cosmetica.” Al deze punten worden verdiend door middel van gameplay, dus de studio verzekert dat er geen microtransacties zullen plaatsvinden. Je ontgrendelt zeldzamere en krachtigere uitrusting naarmate je moeilijkere uitdagingen voltooit, en nieuwe technieken worden verdiend naarmate je ervaring opdoet met elk van de klassen. Sucker Punch zegt ook dat Legends zal arriveren met een eigen set trofeeën om te ontgrendelen; deze worden apart van de trofeeën van het hoofdspel vermeld en tellen niet mee voor het platina.

READ  JA Happ geeft meerdere redenen voor de flop van zijn laatste Yankees
Geen bijschrift verstrekt
Galerijafbeelding 1Galerijafbeelding 2Galerijafbeelding 3Galerijafbeelding 4Galerijafbeelding 5Galerijafbeelding 6Galerijafbeelding 7Galerijafbeelding 8Galerijafbeelding 9Galerijafbeelding 10

Naast Legends introduceert Ghost of Tsushima’s 1.1-update een New Game + -modus waarmee je het hele avontuur opnieuw kunt spelen met alle technieken, uitrusting en andere items die je in je vorige playthrough hebt verdiend. Je zult ook enkele nieuwe elementen ontdekken in New Game +, waaronder een speciaal paard met “levendige rode manen en een uniek zadel”, evenals nieuwe charmes en een nieuw soort bloem genaamd Ghost Flowers. Je kunt deze bloemen ruilen voor uitgebreidere bepantseringskleurstoffen.

Nu aan het spelen: Ghost of Tsushima – Officiële versie 1.1 Multiplayer Co-Op Update Trailer

GameSpot kan een commissie krijgen uit winkelaanbiedingen.

More from Madison Garrett

PSG vs Bayern München livestream: bekijk de allesbeslissende Champions League-finale overal

Na alle goals, rode kaarten, VAR-controverses en een zekere wereldwijde pandemie komt...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *