Deze zes games zullen binnenkort de Xbox Game Pass verlaten

Nog zes wedstrijden te gaan Xbox-gamepasEn als je hierin geïnteresseerd bent, wil je de titels zo snel mogelijk downloaden.

Microsoft aankondigen De volgende games zullen de komende twee weken de service verlaten: Recompile, Skul: The Hero Slayer, The Last Kids on Earth, Staff of Doom, Besiege Console, CrossfireX: Operation Catalyst en Infernax.

CrossfireX Campaign Reveal Trailer – Het conflict woedt tussen huursoldaten van Global Risk en Black List.

Ontwikkeld door Dear Villagers, een sfeervolle hack-and-slash-avonturengame geïnspireerd door Metroidvania Opnieuw compileren Hiermee kun je een semi-intelligent programma besturen dat vecht tegen verwijdering. Je speelt je af in de 3D-wereld van Mainframe en neemt deel aan intense gevechten, 3D-platformactie, superkrachtige vaardigheden en een op omgevingslogica gebaseerd hackmechanisme.

Actie-avontuur platformgame van Neowiz Skole: de moordende held Het is Rogue Lite waar het verliezen van je hoofd wordt aangemoedigd. De game bevat 90 speelbare personages, elk met unieke vaardigheden, veel items die wilde synergieën kunnen creëren en steeds veranderende en uitdagende kaarten.

Als je hordes zombies en monsters wilt verslaan, moet je eropuit trekken De laatste kinderen op aarde en de staf van Doom. Deze RPG speelt zich af in een semi-open wereld in de post-apocalyptische stad Wakefield. Als tieneroverlevende Jack, Quint, June of Dirk verken je straten vol zombies op je zoektocht om te voorkomen dat Malondre de Staff of Doom te pakken krijgt. Je gebruikt unieke gevechtsvaardigheden om de boomhut te verdedigen en roept de tovenaar Bardle, krijger Skaelka en andere bondgenoten op om te helpen. Je kunt zelfs upgrades maken om je vaardigheden, boomhut en Big Mama’s ontsnappingsvoertuig te versterken. Maximaal vier spelers kunnen het verhaal samen aangaan in de coöpmodus of het opnemen tegen hordes vijanden.

READ  The Legend of Tianding komt deze zomer naar PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One en iOS, samen met een gratis Boss Rush-update

Titel van spelvoorbeeld Omring de console Het is een op fysica gebaseerd bouwspel waarin je middeleeuwse belegeringsmachines bouwt en forten en gehuchten vernietigt. In het spel vernietig je windmolens, bataljons soldaten en vervoer je waardevolle hulpbronnen terwijl je je creatie verdedigt tegen kanonnen, boogschutters en alle andere vijanden die tot hun beschikking staan.

De schutter van Smilegate CrossfireX: katalysatorproces Hij vindt twee krachten die boven elkaar proberen uit te stijgen. Het bevat een campagne voor één speler, ontwikkeld in samenwerking met Remedy Entertainment, die het eerste deel van het conflict tussen de Black List en Global Risk vertelt. Het bevat ook multiplayer, waar je je vaardigheden kunt testen tegen andere spelers.

Actie- en avonturenplatformgame Hel Volgt de avonturen van een ridder die terugkeert naar zijn vaderland waar het geplaagd wordt door onheilige magie. Je hebt dan de taak om de bron van deze corruptie te vernietigen, en daarbij monsterlijke wezens, enorme monsters te bestrijden en onstabiel terrein te doorkruisen. Elke beslissing die je neemt is van cruciaal belang, dus denk goed na voordat je besluit of je iemand wilt doden of helpen, want één keuze kan het spel veranderen en zelfs verschillende zijmissies ontgrendelen.

Je hebt tot ongeveer 15 februari om games te downloaden en te spelen voordat ze de dienst verlaten. Als je houdt van wat je speelt, kun je tot 20% besparen met de ledenkorting wanneer je koopt.

de De nieuwste games om te vertrekken De dienst was Donut Country, Taiko no Tatsujin: The Drum Master, Telling Lies en Worms WMD op 31 januari.

READ  Halo Infinite: 343 Industries legt uit hoe bepantseringcoatings werken

Written By
More from Vanessa Hale
Waarom wordt mijn Xbox One steeds uitgeschakeld?
Als je Xbox One, Xbox One S of . speelt Xbox One...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *