Diablo 2 Resurrected bevat enorme verbeteringen die verder gaan dan de grafische weergave

Ik weet niet wat ik moet verwachten als ik Wirt’s poot en Tome of Town Portal probeer te combineren in Horadric Cube, maar ik kan me deze toegang tot het niveau van de oorspronkelijk niet-geclassificeerde Diablo 2-koe vaag herinneren. Ik had gehoopt dat de tweevoetige koeien in glorieuze high definition zouden zwaaien, maar het blijkt dat ik de Last Boss moet verslaan om bij Moo Moo Farm te komen. Om te zeggen dat het alleen zijn om de koeien niet te kunnen zien Realiteit De teleurstelling met Alpha is een bewijs van hoe goed deze remaster is.

Er zijn slechts drie hoofdstukken beschikbaar in de Tech Initial Edition: Barbarian, Amazon en Sorceress. Young Dave speelde exclusief Necromancer, dus het kost wat tijd om aan elke klas te wennen. De heks is waarschijnlijk de dichtstbijzijnde van de drie bij een necromancer, omdat ze spreuken tegen vijanden kan spellen, dus ik blijf er de eerste twee seizoenen van de show bij.

Ik ben opgegroeid met het spelen van de basisversie van Diablo 2 en heb de Lord of Destruction-uitbreiding nooit aangeraakt, dus het is in het begin een beetje verwarrend om mijn inventaris boordevol magie en edelstenen te zien. Veranderingen in de kwaliteit van leven verergeren de aanvankelijke verwarring, maar ze maken het zoveel gemakkelijker om weer in je leven te komen. Het moderne breedbeeld betekent dat er voldoende ruimte is om menu’s op te nemen en de game er vriendelijker uit te laten zien.

De grootste verbetering was de kaart, die nu kleiner is en zich in de rechterbovenhoek van het scherm bevindt. Met het voordeel van de nieuwerwetse
Breedbeeld, de minikaart kan voor onbepaalde tijd op het scherm blijven. Het is ook aanpasbaar, met opties in het instellingenmenu om de positie en dekking aan te passen, en om te schakelen naar volledig scherm.

READ  De systeemvereisten van Godfall zijn hoog

Ook is de voorraad artikelen opgewaardeerd. Er is maar één verborgen privétabblad in Alpha, maar ik heb ook een tweede tabblad dat door al mijn personages wordt gedeeld. De originele bunker in Diablo 2 was 24 grote gaten en dat was het dan. Er is geen tweede tabblad. In Lord of Destruction is het geüpgraded naar 48 holes. In Resurrected zijn het 100 slots en er is een tweede tabblad voor Common Stock.

Ik kan niet wachten om Moo Moo Farm en zijn legioen gewapende koeien in glorieuze HD te zien

De nieuwe bunker lijkt geïnspireerd te zijn door de populaire Diablo 2 genaamd Plugy. het is niet dusver Hetzelfde, aangezien Plugy spelers de mogelijkheid geeft om alles wat ze eerder hebben vastgelegd op te slaan, terwijl Resurrected twee voorraadtabs heeft met 100 slots. Deze update verwijdert niet alleen de vaste voorraad van Tetris volledig uit de klassieke Diablo, maar je kunt er ook gemakkelijk klassespecifieke uitrusting mee verwisselen, en al die extra slots zouden het kiezen van welke uitrusting je wilt weggooien minder gevaarlijk maken voor nieuwkomers. Over het algemeen is het handiger dan in de klassieke Diablo 2, waar je je partner moet overtuigen om de ezel van je eigen item te worden. Het goede nieuws is dat met de lancering van de game met mod-ondersteuning, er genoeg andere nuttige Diablo 2 Resurrected-mods zouden moeten zijn.

Kijk je naar de toekomst? Alles wat we weten over Diablo 4

Natuurlijk ziet Resurrected er ook geweldig uit in vergelijking met het origineel. Door de jaren heen vulde mijn hoofd de gaten toen ik me de look van Diablo 2 herinnerde, dus toen ik voor het eerst opstartte en door het malafide kamp toerde, was ik geen fan van die look. Wanneer ik echter op de G-toets druk, worden de texturen met hoge resolutie, verbeterde belichting en animatie vervangen door de klassieke look – wacht, Dit Hoe ziet Diablo 2 er bij de lancering echt uit? Sommige vrijheden werden genomen met de ontwerpen van het monster, maar over het algemeen is het beter met het gezicht van Gargantuan Beast dat veel minder lijkt op een herrezen geschoren kat. Dit is veel Het beste.

READ  De patches van Cyberpunk 2077 zijn nu ook vertraagd

Daarover gesproken, er is nu gamepad-ondersteuning toegevoegd en ik kan op elk moment overschakelen van muis en toetsenbord naar gamepad. Landingsperioden op een doelwit van ver zijn natuurlijk veel gemakkelijker voor een muis en toetsenbord, maar een welkome aanvulling als je het comfort van het spelen met een gamepad verkiest.

Zeggen dat ik Diablo 2 Resurrected tot nu toe leuk vind, is een understatement. De grafische verbeteringen zijn geweldig, maar het zijn de slimme gameplay en UI-recensies van Resurrected die het grootste verschil maken en voldoende modern comfort bieden voor een 20-jarige game. Ik kan niet wachten om Moo Moo Farm en zijn legioen gewapende koeien in glorieuze HD te zien.

Neem deel aan het gesprek door naar De sociale netwerksite Facebook En de Instagram Pagina’s. Volg PCGamesN op om op de hoogte te blijven van de nieuwste gidsen, nieuws en recensies voor pc-games Twitter En de Steam News Hub

We nemen soms gerelateerde affiliate-links op in artikelen waarmee we een kleine commissie verdienen. Voor meer informatie klik hier.

Written By
More from Max Mcgee

Joe Biden’s voorsprong op Donald Trump wordt kleiner in een nieuwe nationale peiling

Joe Biden. Volgens een nieuwe nationale peiling is de leiding van Joe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *