NDRCVR Vice geeft ons flashbacks voor pc op zomerse speeldagen

|

Voortzetting van onze presentatie van Skybound-titels op Summer Game Fest Play Days, probeerden we een flashback voor pc Plaatsvervangend NDRCVR. Dit was een interessant spel, niet vanwege het verhaal (dat nog steeds goed was), maar vanwege de mechanica die het bevat. Je speelt als een geheim agent die in het alternatieve Miami van de jaren 80 infiltreerde in een drugsbende en de krachten van het internet gebruikt om ze neer te halen. Maar internet krijg je vandaag niet, dat krijg je gisteren. Kun je aan de foto’s en trailer hieronder zien dat je een pc-configuratie gebruikt die je misschien herkent uit het begin van de jaren negentig tijdens de kindertijd van wat we tegenwoordig het internet beschouwen, toen Windows 3.X een rage was op het gebied van computergebruik.

Krediet: Skybound-spellen

Het spel geeft je toegang tot de databases en programma’s die worden gebruikt door het drugskartel waarin je nu infiltreert in een poging om informatie te verkrijgen, hun plannen te ontcijferen door middel van verschillende technieken, deze informatie door te geven en het van binnenuit eruit te halen. Maar wees voorzichtig, er zijn manieren waarop je betrapt kunt worden, dus het is aan jou om te beslissen hoe je het beste communiceert. Een van de coolste aspecten die we zagen, was de ouderwetse instant messaging-service die werd gebruikt om tussen partijen te chatten. Iemand merkt dat je in het systeem bent ingelogd als iemand die ze hebben ingehuurd voor een baan, en geeft je meteen het verdriet om in te loggen terwijl je daar niet had moeten zijn. Je krijgt dialoogopties om hen ervan te overtuigen dat je de juiste persoon bent en geen politieagent, dus negeren ze de login als een fout en worden ze niet gepakt.

READ  Steam heeft games verboden die blockchain, cryptocurrency en NFT's gebruiken

Plaatsvervangend NDRCVR Het heeft veel geweldige dingen, waaronder een in-game mediaspeler waarmee je muziek kunt afspelen, veel parodieën op klassieke tools die worden gebruikt voor computerfuncties die herinneringen zullen oproepen voor iedereen boven de 35, en een meeslepend verhaal dat je vasthoudt op uw hoede over hoe Verzamel informatie en blijf anoniem. De game staat momenteel gepland voor een release ergens in 2023 op Steam, maar dat is alles wat we tot nu toe weten. De demo was erg indrukwekkend, maar we kunnen zeggen dat er op dit moment nog een beginstadium van ontwikkeling is. Rond de feestdagen hopen we er meer te zien.

Gepost in: Games, Skybound Entertainment, Videogames | Tagged: Skybound Games, Zomerspelen Festival, NDRCVR Vice

heb je hiervan genoten? Graag delen op sociale media!

Written By
More from Max Mcgee
Negen van de tien denken dat pc-games een betere ervaring bieden dan mobiel: HP rapport
Vikram Bedi, Senior Director van HP India, maakt zich geen zorgen over...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *