Diablo 2: Resurrected krijgt eerst een alfatest voor één speler en vervolgens een stresstest voor meerdere spelers

U kunt zich inschrijven op Diablo 2: herleven alpha nu, maar Blizzard heeft niet veel details gegeven over wat je van deze vroege kijk op de game kunt verwachten. Maar nu hebben de ontwikkelaars ons verzekerd dat er vóór de lancering twee alfatests zijn gepland. Eerst hebben we een alfatest voor één speler en daarna een stresstest voor meerdere spelers.

Hoofdproducent Chris Lena vertelde ons in een interview: “We gaan beginnen met duizend technologie voor één speler, en daarna hebben we een tweede alfa, een soort multiplayer- en stresstest.” Beide tests zullen natuurlijk worden gedaan vóór de releasedatum van Diablo 2: Resurrected later dit jaar. “Maar dat is alles wat we hebben voor de details”, voegt Lina toe.

Deze alfa zal natuurlijk de toekomstige opstanding vorm gaan geven. Lena zegt dat de deur openstaat voor zaken als balansveranderingen om het spel levend te houden voor een moderne samenleving – als spelers echt aangeven dat ze echt willen dat dit gebeurt. Dit proces begint hoe dan ook met alfaletters.

U kunt zich aanmelden voor een alpha on Officiële site

Met Th Diablo 4 releasedatum Onderweg (eindelijk) is er veel potentieel goed onderweg voor de Diablo Sons. (En hey, het lijkt erop dat de onsterfelijke misschien ook in orde is.)

READ  PM Modi Taken directeur inlichtingendienst om Naga Peace Talks te resetten
More from Madison Garrett

Steam Autumn Sale is live: duizenden games, bundels en DLC te koop voor Black Friday

Zwarte vrijdag 2020 deals duiken hier en daar al weken op, met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *